Vaccineforsker: Det kan blive aktuelt med op til fem doser

COVID-19-VACCINE: Vaccineforsker og medejer af Svenska Vaccinfabriken fortæller, at det kan blive aktuelt med flere doser i fremtiden i Sverige.

Foto: Pixabay (Public Domain).

De, der hidtil har fået to doser af vaccinen, og som derefter anses for at være »færdigvaccinerede«, ser ud til at skulle acceptere en fremtid med stadig flere nye doser.

På trods af den, for nogle, eftertragtede titel »færdigvaccineret« har det vist sig, at disse også kan være både spredere og modtagere af Covid-19-virus.

Vaccineforsker Matti Sällberg, der selv er medejer i firmaet Svenska Vaccinfabriken Produktion AB, fortæller til Aftonbladet, at det kan blive aktuelt med langt flere doser i fremtiden.

– Vi ved ikke, hvor længe vaccinen beskytter mod alvorlig sygdom eller død. Det betyder, at man foretrækker det sikre valg frem for det usikre, siger Sällberg til Aftonbladet.

Ifølge Sällberg aftager immunresponset over tid, og han mener, at mange kan have mistet deres beskyttelse efter den anden vaccinedosis inden for et år.

– Ifølge biologien er det ikke er usandsynligt med et faldende immunrespons. Så kan der blive tale om et tredje, fjerde, måske femte stik.

Kilde:
Aftonbladet


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Man er godt dum i hovedet, hvis man lader dem sprøjte deres jødesovs ind i ens krop.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //