Vær bedre – og søg dit fællesskab

IDEALISME: I denne artikel reflekterer Jacob over strømningerne i den moderne verdens tid, som på opdragende og indoktrinerende vis former mennesker og tilbyder dem lavere moral og fremmede idealer.

I år var julemanden homoseksuel i norske tv-reklamer, DR sender en serie om en homoseksuel svensk konge, den første danske barnetrans blev for nylig eksponeret, også på DR. I TV2’s Go’ Morgen-udsendelser normaliseres på næsten daglig basis det lave og vanskabte i menneskelig adfærd, når homoseksuelle, transpersoner, feminister og andre sindsforgiftede personer og skabninger af kulturmarxismen opløftes og hædres for deres «mod».

Den moderne verdens TV-reklamer er fyldt med «de nye helte», som af et globalistisk indoktrineringsorgan ønskes udbredt; et freakshow bestående af homoseksuelle, transvestitter, handicappede, raceblandede par og venskaber, sorte slaver af kapitalismens stormænd, som alle er gjort til symboler for det eftertragtede og eksklusive. Kom og køb, kom og køb. Og sammen med din nye investering tilbydes du et bredt udsnit af det laveste menneskemateriale som ideal.

Streamingtjenesternes indhold er for længst erobret af det politisk korrekte cast under påskud af, at producenterne hædrer diversiteten, det forskelligartede, inklusionen, men hvor findes den hvide, stærke familiefar, nationalisten, ham som orienterer sig mod det naturlige i menneskelig adfærd og ikke er smittet med den fremmede, snigende moral så lav, at den på universalistisk vis passer alle, uanset hvor vanskabt man er i ånd og legeme? Han findes ikke i det globalistiske indoktrineringsprogram, og i kraft af programmets faste tag om samfundssindet i almindelighed heller ikke i vores institutioner eller i vore politikers ånd og vision, fordi han ikke ønskes. Han ønskes udskammet og erstattet med det svage og sygelige, som tilbydes som menneskehedens højeste ideal. Er vi alle lige i lavmålet af menneskelig aspiration, er vi som gruppe lette ofre for de kapitalistiske stormænd, som kun behøver at rette deres markedsføring én vej; nedad. Det samme gælder de politikere, som bryster sig af at være folkets og samfundets tjenere med store visioner og høj moral; hvis pøblen er reduceret til laveste fællesnævner, er deres arbejde gjort lettere.

Hvor blev den høje moral hos folk af? Hvornår forsvandt det nordiske og germanske folks orientering mod et naturligt og bevist højeste princip? Det oprindelige nordiske samfund var kendetegnet ved at være ledet af en enighed om begreber som ære, ordholdenhed og styrke, lovlydighed overfor samfundets regler såvel som naturlovene og tapperhed i farefulde situationer, blot for at nævne nogle af de originale idealer. Visse af disse ord benyttes stadig i dag, men substansen er borte. Man kan opnå ære, men i relation til opfyldelsen af lavere idealer. Man kan blive kaldt tapper af den moderne verdens talkshow-vært, men faren er ofte borte. Styrke sidestilles i nutidens pøbelvælde med selvindsigten og indrømmelsen om, at man er svag eller forkert. Og lovlydigheden overfor de naturlige love ignoreres totalt.

Man kan beskylde samfundets opdragelse og mediernes magt, kulturmarxismen og sine forældres travlhed for sine mangler og tabte orientering mod vore sande højeste idealer. Eller man kan skyde skylden længere tilbage gennem historien til kristendommens erobring af vore sind, hvor mod og styrke som højeste principper blev skiftet ud med ydmyghed og frygt. Man kan fralægge sig ethvert ansvar og blot acceptere, at man er barn af den moderne verden og tage pladsen blandt resten af de åndsforgiftede, eller man kan vælge bevidst at rejse sig, begive sig væk fra det lavere menneskemateriale og søge sin plads blandt de som stræber efter noget større og sandere. Alt starter som en impuls, en tanke – og så er rejsen i gang.

 

Vær bedre – og søg dit fællesskab.

 

Relateret læsning:
Evig Front
Behersk Livet
Mandstugt


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Evig selvforbedring er nationalsocialistens lod. Opbygning af muskler og fysiske færdigheder burde være sekundært selvforbedringen/udbedringen af et forgiftet sind og tendenser til at beskæftige sig med fremmede idealer. Godt skriv.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //