Væv fra menneskelig bruges til at lave vaginaer til transvestitter

KØNSLEMLÆSTELSE: Sundhedsvæsenet fremmer organdonation for at hjælpe mennesker, der har brug for nye organer. Mange mennesker er måske ikke klar over, at væv fra folks donerede lig også kan bruges til kønsskifteindustrien.

Temabillede: Foto: Pixabay.

I Danmark, ligesom i Norge, kan folk vælge at donere deres krop, når de dør for organdonation, hvor forskellige organer kan høstes og derefter opereres hos patienter, der har brug for nye, skriver Frihetskamp. Det er noget, der ofte promoveres af sundhedsvæsenet som en værdig handling, når man dør. Ligeledes kan folk også vælge at give deres lig bort til forskning, såkaldt kropsdonation.

Et andet muligt anvendelsesområde for menneskelig er produktion af forskellige produkter til plastikkirurgi, herunder inden for kønsskiftebranchen.

 

Alloderm – et produkt fra menneskers donerede lig

»ADM« (Acellular Dermal Matrix) er en proces, hvor hud fra donerede menneskelige kadavere rives af, dehydreres og cellerne i vævet fjernes, så man i sidste ende står tilbage med en slags sterilt bindemateriale til at kunne bygge forskellige strukturer med. Ifølge hjemmesiden for Restore Plastic Surgery er det mest almindelige ADM-færdige produkt noget, der hedder »Alloderm«, hvor man også kan læse om produktionen af ​​dette materiale fra donerede menneskelig.

Produktet Alloderm kan læses som værende brugt i forbindelse med rekonstruktion af kvinders bryster og en række forskellige plastikkirurgiske rekonstruktioner, men også indgreb og forandringer.

En transvestit oplyser om ligdonorproduktet Alloderm. Skærmbillede: Twitter.

En transvestit på Twitter, der kalder sin bruger »TransSalamander«, skrev den 30. august i år, at Alloderm bliver brugt til at konstruere den nye »vaginale kanal«, som han venter på at blive opereret i, og skrev, at han er begejstret for, at den nye vagina »vil være lavet af hud fra menneskelige kadavere«.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jens Verner says:

    Man slipper vel for at den bløder en gang om måneden 😬

  • Det er et åbent kødsår. Det bliver mere end en gang om måneden.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //