Varetægtsfængslet aktivist blev forsøgt overfaldet

SVERIGE: En politianmeldelse, der sætter begivenhederne i Örkelljunga i et nyt lys, er blevet oprettet. Ifølge rapporten forsøgte tre personer at overfalde en af ​​Modstandsbevægelsens aktivister, før de selv fik tæsk.

En del af politianmeldelsen. Foto: Nordfront.

Natten til valgdagen, søndag den 11. september, blev to af Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister anholdt i Örkelljunga, efter hvad der ser ud til at have været et opgør med meningsmodstandere, der saboterede valgplakater. Aktivisterne blev derefter varetægtsfængslet, mistænkt for overfald af to personer.

Hændelsen resulterede i, at blandt andre Aftonbladet udhængte de to mistænkte mænd. Den Nordiske Modstandsbevægelse gav også en kort udtalelse på Motståndsrörelsen.se, hvor det blev konstateret, at der var få oplysninger om, hvad der var sket, men at der var meget, der tydede på, at de mistænkte tilhørte det såkaldte antifascistiske miljø.

Oplysninger fra politiet, som Nordfront nu har modtaget, bekræfter, at konfrontationen ser ud til at være opstået på grund af politiske meningsforskelle, og at skænderiet er startet af de personer, der senere meldte Modstandsbevægelsens aktivister til politiet for overfald.

Oplysningerne stammer fra en politianmeldelse, som politiet oprettede efter afhøring af en af ​​de anholdte aktivister, som også bor i området og var kandidat til kommunalvalget. I afhøringen fortæller aktivisten, at den person, der meldte ham til politiet sammen med to kumpaner, truede ham og forsøgte at trække ham ud af hans bil. I politianmeldelsen står der bl.a.

Mistænkte gerningsmand og to medgerningsmænd mistænkt [sic] for forsøg på groft overfald ved at forsøge at trække forurettede ud af hans bil og sige, at »han skal gå ad helvede til«.

Dette skulle så kunne forklare, hvorfor en person er blevet påkørt af en bil, som tidligere har fremkommet i medierne.

Mistankerne om, at begivenhederne i Örkelljunga er den seneste fiasko for AFA, forstærkes af, at der ifølge politianmeldelserne skal være tre antagonister, som de to aktivister slås med, mens kun én person står opført som krænket i anholdelsesrapporten. De to andre antagonister kan således mistænkes for at holde sig væk fra politiet, da de selv har begået kriminalitet og ikke vil samarbejde med politiet.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Et løg har flere lag, og de lag har politiet ikke. Underligt når det endelig gælder. Nå, men håber modstandsmanden er ok.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //