Venner af Modstandsbevægelsen

CHAT: Et nyt chat-fællesskab på Discord har set dagens lys. Alle interesserede i Den Nordiske Modstandsbevægelse, nationalsocialisme og folkets fortsatte beståen og blomstring er velkommen.

Et samlingssted for Danmarks nationalister er spiret frem på den populære Discord-platform. Chat med kammerater, del musik og billeder, mød nye venner og debatter om nyheder og verdensanskuelse.

Chatten hedder »Venner af Modstandsbevægelsen« og alle interesserede i Den Nordiske Modstandsbevægelse, nationalsocialisme og folkets fortsatte beståen og blomstring er velkommen.

»Venner af Modstandsbevægelsen« er drevet af venner af Den Nordiske Modstandsbevægelse, og ikke af organisationen selv, derfor kan spørgsmål om indmeldelse i organisationen og lignende ikke blive besvaret på chatten. Skriv i stedet spørgsmål af denne slags til [email protected].

Retningslinjer

Der forventes at alle, som ønsker deltage i fællesskabet på Discord opfører sig anstændigt og overholder reglerne eller bliver man smidt ud.

Her er reglerne:

Ingen ulovligheder. Dette betyder ingen trusler eller opfordringer til vold eller lignende.

Ingen pornografiske billeder, videoer eller beskrivelser.

Ingen doxxing. Nogle ønsker ikke deres navn og adresse delt i offentligheden, da det kan have konsekvenser for arbejde, familieliv og endda ende ud i trusler fra Antifa og andre folkeforrædere.

Følg admins anvisninger. Hvis du bliver anset for at være der, udelukkende for at skabe spild og kaos, så bliver du smidt ud. Anderledestænkende er velkomne, men forsøg på at undergrave serverens formål, at være et samlingssted for Danmarks nationalister, er ikke tilladt.

Tag del i fællesskabet her:


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Jørgen Lincoln Rockuld says:

  Ses derinde!

 • Skid alle globalister i munden says:

  Deltag i fælleskabet hvis i sympatiserer, i kan alle bruge kaldenavne for at undgå doxing.

 • Moon man REAL says:

  Wow. 1488 goys! Lets get this fucking holohoax going!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //