Venstre orienteret pro-abort-aktivist vil legalisere barnedrab

VENSTREEKSTREMISME: Da en venstreorienteret kvinde bliver interviewet under en pro-abort-demonstration fortæller hun, at mødre bør have lov til at abortere når de vil, selv efter barnet er født.

Venstreorienteret pro-abort-aktivist bliver interviewet af Live Action. Skærmdump: video.

En reporter fra Live Action var til stede for at dække en pro-abort-demonstration, »Bans Off Our Bodies«, i USA og interviewede en af ​​de kvindelige aktivister i demonstrationen. Adspurgt gentagne gange af journalisten, om hun var for abort efter fødslen, svarede kvinden, at hun mener, at mødre skal have ret til at bestemme, hvad de vil, selv at tage livet af deres 2-årige barn.

– Det er altid en kvindes ret at vælge, svarer den radikale venstreorienterede kvinde.

Ifølge National File er venstreorienterede fortalere for abort blevet mere og mere radikale i de senere år og har i stigende grad vist støtte til at dræbe børn, efter de er født. Pro-abort-demonstrationer er blevet afholdt i hele USA, og personer, der har udtrykt modstand mod abort, er blevet truet eller angrebet. I den amerikanske stat Wisconsin blev kontoret for en pro-life gruppe bombet.

Kilder:
National File


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Hvad er jeres holding angående abort?

 • Therese says:

  Er i modstander af abort?

 • Georg Iversen says:

  Abort skal være ulovligt til gengæld burde man give kvinderne en præmie for at få barnet. Det kunne være en ny støvsuger eller opvaskemaskine.

 • Anonym says:

  At slå et foster ihjel, er en menneskerettighed.

 • Kristian Niss says:

  Der kan godt være scenarier hvor abort er det rigtige. Hvis der ingen tvivl er om at barnet er alvorligt misdannet eller morens liv er i overhængende fare giver det mening.
  At dræbe sit barn fordi at det “ikke passer så godt til min livsstil” er lige så uacceptabelt som at begå et mord. Der burde ikke være en markant forskel i hvordan livsstils-aborter og mord bliver straffet.

 • Asbjørn says:

  Abort er ikke et præventionsmiddel og burde ikke behandles som et. Jeg mener bestemt at der er en række tilfælde hvor en abort samt andre former for støtte bør tilbydes en kvinde, heriblandt graviditet som følge af voldtægt, barn med klare og alvorlige misdannelser eller hvis graviditeten truer morens liv. Det skal dog også slåes fast, at aborter af disse årsager udgør en meget lille andel af alle de aborter, som bliver udført i dag.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //