Venstreekstremist skudt og dræbt under Antifa-koncert

USA: Under en punk koncert i Minneapolis åbnede to gerningsmænd ild mod publikum, hvilket resulterede i et dødsfald og seks sårede. Begivenheden, der fandt sted den 11. august, skulle være blevet forudgået af “queerfobiske interaktioner”, og mange af de tilstedeværende tilhørte LGBTQ-fællesskabet.

Der fandt en skyderi sted under en koncert den 11. august på “Nudieland”, som beskrives som en “gør-det-selv-punkklub” i Minneapolis.

Ifølge The Post Millennial blev koncerten arrangeret af og for antifascister eller “Antifa”, som de kalder sig selv i USA. Et bandmedlem døde, da to gerningsmænd åbnede ild og skød ind i folkemængden, mens et af bandene spillede.

Ifølge CBS News var der “queerfobiske interaktioner” lige inden skyderiet fandt sted. Et vidne til begivenheden, som ifølge Bring Me The News hovedsageligt var besøgt af LGBTQ+-mennesker, beskriver situationen som eskalerende til det punkt, hvor gerningsmændene åbnede ild.

– To unge mænd ankom, begyndte at flirte med mennesker, der ikke var åbne for det, og efter at være blevet irettesat og blevet bedt om at stoppe, blev de mere og mere voldelige og gjorde, hvad de gjorde, fortæller vidnet.

Bøsse-kommunistisk dødsoffer

Byens politi oplyser i en pressemeddelelse, at en person døde, og seks andre personer blev såret af skuddene. Af de sårede var der fire mænd, hvoraf en havde potentielt livstruende skader, og en kvinde med mindre skader.

Dødsofferet er en 35-årig mand ved navn August Golden. I et indlæg på X, tidligere Twitter, beskriver Andy Ngo den afdøde homoseksuelle som en “venstreekstrem aktivist”, der støtter den terrorrelaterede gruppe Earth First og Stop Cop City, en anden terrororganisation fra Atlanta.

– For mange, du ved, punkere, og for queer og transpersoner eller dem indenfor det fællesskab, er det virkelig et meget sikkert sted,” sagde et andet vidne om Nudieland.

Ifølge Minnesotas politistyrke er de to mistænkte for skyderiet to “hispanics” (latinamerikanere, red.). I et indlæg på X skriver man, at begge havde “pistoler med lommelygter og flygtede til fods.”

Efter lidt over en uge siger politiet, at de ikke har foretaget nogen anholdelser i sagen, men at de har “stærke spor.”


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //