Venstreekstremt ungdomsparti vil fjerne ytringsfriheden for at «værne om ytringstrygheden»

SVERIGE: Miljøpartiets ungdomsforbund, Grøn Ungdom, foreslår i en debatartikel et forbud mod Den Nordiske Modstandsbevægelse, for at værne om hvad de kalder «ytringstrygheden».

Den Nordiske Modstandsbevægelse demonstrerer i Kungälv i 2019. Foto: Nordfront.

Det svenske Miljøpartiets ungdomsforbund, Grøn Ungdom, udtrykker i en debatartikel, at de ønsker at terrorstemple Den Nordiske Modstandsbevægelse. Ved at lade Modstandsbevægelsen deltage i opinionsdannelse og udtrykke sine meninger, trues andres ytringsfrihed, hævder Alma Gunnarsson, fra Grøn Ungdom vest.

Artiklen indledes med, at Gunnarsson skriver om det nu 25 år gamle mord på John Hron, hvor hun mener, at «meninger som Johns bliver brutalt og blodigt ødelagt, hvis de skulle komme i vejen for nazisterne.»

Endvidere antyder Gunnarsson, at Modstandsbevægelsen dræber anderledestænkende til højre og venstre, hvilket hun ikke har bevis for. Hun fremsætter således denne påstand fuldstændigt uden at være i stand til at give noget eksempel på en sådan hændelse.

«Ved at give nazisterne mulighed for at organisere sig og udøve ytringsfrihed forsvinder udsatte gruppers tryghed for at ytre sig. De vælger derfor deres ret til at udøve ytringsfrihed fra. En gruppe mennesker bliver tavse, for hvis de taler, vil de blive dræbt», påstår Gunnarsson.

Desuden hævder hun, at et forbud mod Den Nordiske Modstandsbevægelse ikke ville indskrænke foreningsfriheden eller ytringsfriheden. Hun mener, at forbuddet er nødvendigt for at beskytte noget, hun vælger at kalde «ytringstrygheden».

«Vi i Grøn Ungdom vil, som et første skridt i debatten, indtage den position, at Den Nordiske Modstandsbevægelse bliver terrorstemplet. Ikke for at udfordre foreningsfriheden eller ytringsfriheden, men for at værne om ytringstrygheden», skriver Gunnarsson.

Kilder:
Göteborgsposten


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Jeg gad nok vide hvad der foregår inde i hovedet på den svenske mand/kvinde, – de er TOTALT blæste og kan IKKE se at de er godt igang med, at blive befolkningsudskiftet og/eller ‘mixed’ ind i andre racer. Og NÅR de kan se det, så byder de bare multikulti velkommen.
    Ikke engang mord mellem disse fremmede etniciteter på åben gade eller voksende kriminalitetsstatistikker kan få dem på andre tanker. “Diversitet” for ENHVER pris.

    Jeg frygter det samme uundgåelige fænomen for det danske folk: jeg ved ikke hvad fanden der er sket siden WW2 med vores gener og vores kultur: de efterfølgende generationer er vokset op som disse feministiske/marxistiske slaver af staten, UDE af stand til at tænke en selvstændig tanke.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //