Verdensjødedommen skriger efter forbud mod de som vover at belyse jødiske ritualer

JØDISK KLAGESANG: Verdens jøder synes ikke om at deres egne jødiske ritualer, tekster og citater bliver alment kendt. Nu opfordrer de til forbud mod de som vover at belyse sådanne emner.

Foto: Pixabay.

Efter at Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en folkeoplysningsaktion i dagene omkring den jødiske helligdag Yom Kippur, har verdens jøder og jødisk magt-organisationer samlet sig til klagesang og kræver nu et forbud mod Modstandsbevægelsen for at have belyst deres egne ritualer, tekster og citater fra deres egne rabbinere.

Den jødiske magtorganisation World Jewish Congress har omtalt folkeoplysningen på sin hjemmeside som et angreb og en fare for verdens jøder og opfordrer de nordiske lande til at indføre et forbud mod Modstandsbevægelsen.

Ikke kun det, de benytter sig også af løgne og hævder, at der skulle være begået hærværk.

I Norge er jøden Ervin Kohn, leder af det mosaiske trossamfund i Oslo og vicechef for Antirasistisk Senter, gået ud til medierne og klaget over, at norske «nynazister» har været så «frimodige», at de har uddelt «nazipropaganda» og foldere med «antisemitisk indhold» foran den jødiske synagoge, på selveste Yom Kippur.

Kohn mener, at belysning af deres egne ritualer, tekster og citater bør gøres ulovligt og opfordrer norske politikere til at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse i Norge.

– Det drejer sig om holdningsarbejde, og måden at gøre det på er, at lederne tager føringen. Vores politikere må sige, at dette ikke skal opleves i Oslo, siger Kohn til avisen.

Hvad Kohn og den jødiske lobby ikke nævner, er hvad denne såkaldte «nazipropaganda» faktisk indeholdt.

Nordfront vil her vise den såkaldte «nazipropaganda», som jøderne mener er tilstrækkeligt grundlag for et forbud. Dette kan downloades og udskrives:

Yom Kippur
Vidste du? Omskæring
Ikke-jøder eksisterer udelukkende…

At det der står skrevet rent faktisk er sandt har dog ingen betydning for dem, jøderne bryder sig sandsynligvis ikke om at folk gøres opmærksomme på deres egne ritualer, tekster og citater.

Se billeder fra jødiske ritualer HER. (Nordfront advarer om stærke billeder).

Læs også:
Dagens video: Kosherslagtning
Dagens video: Kapparot – en forberedelse til Yom Kippur
Dagens video: Jødiske privilegier
Dagens video: Omskæring
Dagens video: Talmud og pædofili
Dagens video: Den jødiske Talmud
FILM: The Satanic Plan For Goyims


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Krautling says:

    Jeg har altid haft lyst til at tage fat i en jødes jødekrøller og svinge ham rundt. Håber, at jeg en skønne dag får muligheden.

  • Når ikke sandheden er til ens fordel så skal den ikke frem i lyset og når man så tilfældigvis sider på medier, kan påvirke politikere og menings dannere osv. Hvorfor så ikke bruge denne magt


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //