»Vi er ingen forbandede politikere!«

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Det svenske valg, hvor Modstandsbevægelsen stillede op, er for længst forbi, men kampen fortsætter. Her følger en medfølgende besked fra Den Nordiske Modstandsbevægelses mediegruppe.

Efter det svenske valg skrev organisationens leder Simon Lindberg en artikel, hvori han analyserede resultaterne og afsluttede det med følgende ord:

Den Nordiske Modstandsbevægelse gik til valg under sloganet »Et revolutionært valg«. Den Nordiske Modstandsbevægelse fortsætter nu også efter valget med at kæmpe under samme slogan. Selvom den politiske farce af en valgkamp nu er forbi, forbliver vi på gader og pladser i en by nær dig og fortsætter med at opfordre dig til at træffe det revolutionære valg, du aldrig rigtigt vil kunne træffe med en stemmeseddel.

Selvom Den Nordiske Modstandsbevægelse er et registreret politisk parti, der stiller op til valg, gør vi det meget klart, at vores parlamentariske arbejde kun er et af mange redskaber til at hjælpe os med at opnå succes på andre måder. Partiet er blot en parlamentarisk gren af ​​en meget større organisation.

Vi lever i spændende tider, og der er mange tegn på, at vi er på vej mod meget hårdere omstændigheder og måske endda ægte revolutionære forhold. Vi har ikke brug for dig i vores rækker, når alt bryder løs, men allerede nu, mens vi forbereder os og bygger den organisation, der kræves for at kunne erobre morgendagen.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Denne sekvens siger det hele-lysende stærk sandhed. Ingen forandring er mulig indenfor det politiske system. Det er ikke politikerlede, der gør, at jeg ikke stemmer ved det kommende folketingsvalg, det er lede ved selve systemet. Lede over at se mit land og mit folk knægtet og fornedret – på vej mod udslettelse pga. menneskerettighedstyranniet, masseindvandring af racefremmede osv. osv osv. Alt sammen med “demokratiet” og politikerne som motor. Så er det jo, som i siger”heldigt at NMR ikke er nogle forbandede politikere”. Jeg tror, NMR kan få fodfæste – også i Danmark. Noget er ved at ske !


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //