Video fra aktionen på Tirsdalens Skole i Randers

AKTIVISME: Det er lykkedes for Nordfronts teknikere at gendanne meget af det videomateriale som politiet slettede fra Modstandsbevægelsens kameraer, da der i sidste uge blev holdt tale for Danmarks unge på en skole i Randers.

Nordfront bragte i sidste uge nyheden om, at aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse gennemførte en aktion på Tirsdalens Skole i Randers som en del af Modstandsbevægelsens skolekampagne.

Som det fremgik af sidste uges artikel indtog politiet rollen som protektor for den snævre meningskorridor, hvor enhver kritisk holdning til den kulturmarxistiske agenda og fornedringen af den danske ungdom mødes af bevæbnede systemlakajer og censur. Østjyllands politi konfiskerede al billede- og videomateriale på Modstandsbevægelsens kameraer, men det er lykkedes at gendanne det meste af videomaterialet.

Nordfront bringer her det meste af tale som blev holdt for Danmarks ungdom på Tirsdalens Skole i Randers fredag d. 25. oktober:

Problemer med at afspille videoen. Se den på VK.

Læs talen i dens fulde længde nedenfor:

Danske unge. Kæmp for jeres fremtid.
Kæmp imod en fremtid som slaver af et bedragerisk system, der er styret af en rig elite, som bestemmer hvordan jeres liv og tilværelse skal udformes.
Vi lever alle i en illusion – i en løgn.
Demokratiet er i virkeligheden et fåmandsvælde, hvor magtfulde forbryderiske bankfolk, militærfolk, mediemoguler og erhvervsledere laver aftaler om jeres liv, for at de kan tjene penge på jeres nød.
Demokratiet er en løgn. Et plutokrati, som forklæder sig som demokrati, for at skjule, at folkestyret i Danmark er ikke-eksisterende. Under rigmænds magtvælde er vi alle slaver, som godtager deres løgne som en sandheder.

Medierne lyver. Medierne som i vokser op med, som bringer de nyheder, som senere former stemninger, som skaber nye love, lyver og holder fjenden skjult for jer.
Jeres skoles undervisning er en løgn. Undervisningsministeriet og jeres skole lyver for jer.
Folkeskolen har i højere og højere grad forvandlet sig til kulturmarxistiske indoktrineringscentraler, hvor Danmarks børn og unge fyldes med ubrugelig og fejlbehæftet viden, mens de afskæres fra vigtig information, og langsomt men bevidst formes til kulturslaver uden fortid og historie, med en overtolerance overfor fremmede kræfter, som forsøger at udslette dem selv, deres forældre, deres kultur, deres identitet og historie.

Forkert historieundervisning. Løgnagtig samfundsfag. Og den evige politisk korrekte diktering, at alle er lige og lige meget værd.
Alle er ikke lige. Ikke alle er det samme værd.
Der er store forskelle på hvide og sorte mennesker. En europæer og en araber er ikke ens.
Når vi tvinges ind i en tankegang af ”lighed for alle” betyder det, at i bliver dummet ned. Hvide børn og unge bliver degraderet, for at realisere den lighed som den politisk korrekte tankegang kræver.
Det kulturmarxistiske system og det fordærvede samfund bedrager jer ved at fortælle, at der ikke findes forskellige menneskeracer.

Danske unge – vågn op og træk hovedet ud af globalisternes hypnose.
Vi er hvide europæere, hvide nordboere. Vi er ikke sorte negere, asiater eller arabere.
Vi er hvide mennesker. Vore forfædre skabte den smukke hvide europæiske kultur, en kultur, som er ved at blive destrueret af den racefremmede invasion.
Danske unge – I må rejse jer og modsætte jer masseindvandringen.
I må opbygge stærke fællesskaber med jeres hvide brødre og søstre.
I må skabe jer en racebevidsthed. I må kæmpe for jeres egne. Og i må tage afstand til de fremmede.

I må erhverve viden om det korrupte system i lever i. I må indse at fjenden har spredt sin gift i politik, undervisning, medierne og popkulturen.
Danske ungdom – I må rejse jer og sige:
Nej, jeg er ikke en slave!
Jeg vil ikke lade mig degradere til en kulturløs forbruger.
Og jeg nægter at lade mit land blive besat af fremmede kræfter og se mit folk blive udslettet.

Vort folk er ved at blive udslettet.
Danske unge – Hvis i ikke handler, vil i vokse op som en minoritet i jeres eget land.
De racefremmede overtager vores bymidter.
Jeres mødre og søstre voldtages og krænkes. Jeres fædre og brødre overfaldes og hånes. Det er jer som må sætte en stopper for det.
Danske unge – Kæmp for jeres fremtid.

Læs også:
Nationalsocialistisk skolekampagne i Randers
Danske unge: Kæmp for jeres fremtid!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Bra!


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //