VIDEO: Anmodning om efterforskning vedrørende kriminel hadtale udgivet af CBC, Canadas DR

MASSEMEDIER: Organisationen Students for Western Civilisation anmeldte CBC til politiet for at bryde den canadiske straffelov angående hadtale i artiklen “Dear Qallunaat (white people)”, hvor de skriver “Alle hvide mennesker er racister”.

“Jeg, George Hutcheson, har afgivet en anmodning til politiet om at undersøge udtalelser offentliggjort af CBC. Udtalelserne, oprindeligt skrevet af Sandra Inutiq i hendes op-ed fra den 17. februar 2019, “Kære Qallunaat (hvide mennesker)”, jeg mener at, artiklen sandsynligvis har brudt straffelovens §319, stk. 2, af straffeloven ved at opfordre til had mod europæiske canadiere.” Sådan skriver SWC (Students for Western Civilisation) på deres hjemmesiden i et oplæg, der blev udgivet d. 19. februar 2020.

De forsætter “Mange af artiklens offentliggjorte udsagn stiger til niveauet for ”had” som defineret i Supreme Court og andre canadiske domstole For eksempel inkluderer de anklagende beskyldninger mod en identificerbar gruppe for både kontrol af de finansielle systemer og at dominere sociale tjenester (R. v. Andrews, [1990] 3 SCR 000); for at være diskriminerende og fordomsfuld og indgå i en sammensværgelse af andre grupper (R. v. Harding, 1998 CanLII 18857 (ON SC)); for at være materialistisk, magtsultet og manipulerende (Keegstra); til at kontrollere nationens økonomiske, uddannelsesmæssige og medieinstitutioner (Canada (Human Rights Commission) v. Taylor); og for at være moralsk mangelfuld sammenlignet med andre grupper (Nealy v. Johnston (1989), 10 CHRR D / 6450).”

Du kan læse hele deres begrundelse for anmeldelsen her, artiklen som de mener har brudt loven her eller se videoen udgivet af SWC her:


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Det bliver spændende, at se om politiet gør noget ved det, og hvis de gør, hvad domstolene så gør ved denne sag.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //