VIDEO: Polak håner amerikanske soldater for at sprede homoseksualitet, transideologi og raceblanding

POLEN: Et YouTube-klip, der angiveligt er lavet af en polak, der håner amerikanske soldater i et polsk indkøbscenter, er gået viralt. I klippet spørger manden blandt andet soldaterne, om de kom til hans land for at sprede »George Floyd-kultur eller sodomi«.


Videoklippet kan nu kun ses på YouTube, da det er aldersbegrænset.

I et YouTube-klip, som nu er blevet aldersbegrænset, ses en polsk mand følge efter en gruppe amerikanske soldater i et indkøbscenter. Amerikanerne, der formentlig er udstationeret i landet for at markere mod Rusland, og sikre amerikansk indflydelse, forsøger at gå væk og undgå mandens spørgsmål.

– Er du her for at sprede sodomi eller hvad? Er det ikke USA’s eksport nummer et? spørger manden soldaterne, som griner og går videre.

Men polakken, der selv taler flydende engelsk med amerikansk accent, giver ikke op og bliver ved med at udspørge soldaterne om, hvad de laver i hans land.

— Er det George Floyd-kultur eller sodomi? Hvad synes du om, at jeres sundhedsminister er en forbandet tranny? siger manden.

Men de amerikanske soldater ønsker ikke at svare på spørgsmålene, som bliver sværere. Polakken sætter også spørgsmålstegn ved, hvad soldaterne mener om at forsvare et land, som han hævder er »meningsløst at være borger i«.

»Enhver mexicaner, der krydser grænsen, bliver bogstaveligt talt en af ​​jer,« siger polakken.

»Du har bogstaveligt talt overordnede, der er forbandede transvestitter, der går i kjoler,« fortsætter han.

Da polakken begynder at sige, at Polen skal forblive hvidt og sætter spørgsmålstegn ved raceblanding, bliver en af ​​de sorte soldater synligt vred over det.

– Hold dig væk fra hvide kvinder. Husk, at raceblanding plejede at være en forbrydelse i dit land, siger manden.

En af soldaterne høres så råbe noget til polakken, som straks løber efter soldaterne og spørger »hvad skal du?«.

— Du er i et hvidt land nu! råber polakken.

»Vi tilbeder ikke niggere og mexicanere,« fortsætter han. Dette gjorde igen den sorte soldat vred, som må blive stoppet af hans hvide kammerat.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Godt. Besættelsessoldaterne bør udskammes og latterliggøres.

  • manden var åbenbart fra goyim defense league og fra USA. Han blev senere anholdt ved Auschwitz sammen med en anden for at stille spørgsmålstegn ved holocausthistroien og kritisere den enorme magt jøden Greenblatt fra ADL har i USA.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //