Video: Det sande holocaust

HISTORIE: Denne danske video beskriver, hvad der skete under og efter 2. verdenskrig mod tyskerne og nogle af de mange mennesker som frivilligt valgte at kæmpe for dem.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Yderst vigtig video at se og hvis man ikke allerede har set den, så burde man se Hellstrom også.

  • Det er jo vildt det her! Jeg var slet ikke klar over der var en 3 timers lang video/kompilering på DANSK om problemet. Jeg kan se den har ligget på Bitchute siden maj 2019. Glæder mig til at se den igennem! Selvom jeg sikkert har set nogle af klippene før, bliver det interessant at dele indholdet – nu med danske undertekster! Jeg ser også frem til den nyere udgave af “Europa the last Battle” som der tilsyneladende arbejdes på!

  • Er titlen på denne video: Det sande holocaust? Eller har den en anden titel?

    Mvh.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.