Videoer: Migranter strømmer mod Grækenland: Vi fik at vide, at grænsen var åben

MASSEINDVANDRING: Store masser af racefremmede migranter står ved grænsen til Grækenland og forsøger at komme ind, efter at den tyrkiske præsident, Recep Tayyip Erdogan, i fredags annoncerede, at Tyrkiet havde “åbnet dørene” for migranter i landet.

Tusindevis af migranter rejser i øjeblikket gennem Tyrkiet for at nå til grænsen til Grækenland, og dermed til EU, hvorefter de vil kunne bevæge sig videre til Danmark.

Vidoer er også kommet frem, som viser migranter, der påstår de var fængslet i Tyrkiet, men regeringen løsladte dem, og derefter kørte dem til grænsen til Grækenland:

Vidoer er også kommet frem, der viser migranter, som skræmmer og skader børn, for at kunne vise grædende børn frem til medierne:

For migranter i Grækenland er Israel ikke længere fjenden. Sådan lyder titlen på en artikel i den jødiske netavis Ynetnew.com fra marts sidste år. De forsætter: “Græske flygtninge centre er hovedsageligt bemandet af Israelere; i Lesbos er en Israelsk skole for syriske, iranske, irakiske og afganske flygtninge; og det er alt sammen en del af en større plan for at revolutionærer conceptet af “Tikkun Olam” og jødisk frivilligt arbejde over hele verdenen.

“Hele mit liv, gennem min barndom i syriske skoler, fik jeg at vide, at israelerne er fjenden, og så var det første jeg så, da jeg kom mod den græske kyst Davidsstjernen på trøjerne af Israelere.” Sådan sagde en syrisk migrant, som lever i en flygtningelejr på den græske ø.

Kilder:
Ynetnew.com
Redice.tv


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den sidste video gjorde mig godt nok vred. Hvad bilder de sig ind?

  • https://youtu.be/doTzYer_Do0 “We should not take one single migrant.” Nice video of a street action by Generation Identity Denmark. It would be nice if odinists could make street action something like Nordfront and Generation Identity, with religious drumming.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //