Voldtægt i Enhedslistens rækker

ENHEDSLISTEN: Natten mellem søndag den 31. marts og mandag den 1. april voldtog et bestyrelsesmedlem af Enhedslisten en forsvarsløs kvinde i Enhedslistens teknik- og miljøborgmesters bolig i København.

Kvinden som Enhedslistens bestyrelsesmedlem voldtog kunne ifølge politiet ikke modsætte sig overgrebet, enten på grund af beruselse eller træthed.

Sigtelsen mod bestyrelsesmedlemmet lyder på formodet voldtægt og medlemmet fra Enhedslisten er nu varetægtsfængslet. Han nægter sig skyldig.

I første omgang blev han løsladt efter et grundlovsforhør i Københavns Byret onsdag i sidste uge.

Her blev der nedlagt navneforbud, og grundlovsforhøret blev holdt bag lukkede døre.

To dage senere besluttede landsretten dog, at manden skulle varetægtsfængsles, og derfor blev der 5. april afholdt endnu et retsmøde i Københavns Byret.

Her blev manden fængslet 18 dage frem til 23. april. Med hvilken begrundelse, har det endnu ikke været muligt at få oplyst.

Rød politiker træder tilbage

Sagen har fået Enhedslistens teknik- og miljøborgmester i København, Ninna Hedeager Olsen, til at træde tilbage som borgmester i en periode. Hvor længe vides ikke.

I aften skal partiets folk på Københavns Rådhus tage stilling til, hvem der skal overtage hendes opgaver, mens hun er sygemeldt.

Hun har på Facebook oplyst, at den formodede voldtægt skete i hendes hjem, og at hun var med til at få den nu sigtede mand til at melde sig selv til politiet.

– Jeg er dybt berørt. Det foregik i mit hjem. Jeg kender parterne, skrev hun.

Voldtægt straffes med fængsel i op til otte år.

Kilder:
Sigtelse i voldtægtssag, der rystede Enhedslisten: Offer kunne ikke modsætte sig handlingen


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Død over det politiske system. Det har inficeret vores folk som en pest, og vi vil udrydde den, så nordens folk i al fremtid kan ånde en ren luft i et frit samfund.

 • Sikkert en af deres somaliske æresmedlemmer. Man kunne da håbe på, at nogle af dem får øjnene op for virkeligheden.. Men det er dog også kun et meget svagt håb, haha.

 • Thomas Ploug says:

  Jeg håber den stakkels kvinde har det bedre nu hvor han er i fængsel, selvom jeg kan forestille mig det er svært at gøre,
  Respekt og kærlighed til hende

 • (((Enhedslisten)))


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //