Voldtægtsmænds etnicitet skjules i flere af Danmarks medier

Voldtægtsepidemien er kommet til Danmark, og i over halvdelen af de undersøgte mediers dækning af en nylig gruppevoldtægt af en 14 årig pige, nævnes ingen etnicitet, på trods af, at netop racefremmede ifølge en ny undersøgelse står for langt de fleste voldtægter i Danmark. 

Nordfront har for nylig bragt historien om en ny undersøgelse, som viser at stort set alle overfaldsvoldtægter begået i Danmark, begås af racefremmede. I samme artikel kan det læses, at racefremmede også er svært overrepræsenteret i de “almindelige” voldtægtsdomme, samt domme for overgreb på børn.

Mens Danmark har været forholdsvis skånet for voldtægter, sammenlignet med vores nabolande, ser det nu ud til at voldtægtsepidemien er kommet til landet; en voldtægtsbølge som kun vokser i størrelse, og i takt med indstrømningen af racefremmede, som kommer fra en helt anden kultur, hvor mændene mener de har ret til kvinderne, hvis de føler sig pirret.

Christian Diesen, professor i procesret ved Stockholms Universitet, har forsket i racefremmedes overrepræsentation i svenske voldtægtsdomme og udtaler at;

»Vi ser i Sverige, især blandt de indvandrerfyre der bliver anklaget for voldtægt, at de lægger skylden over på kvinden – offeret – og kalder hende for en luder og siger, at hun opførte sig på en måde, så hun selv var skyld i det. Hun var med på det og det i begyndelsen, hun havde g-strengstrusser på og var glatbarberet forneden.«

En af fædrene til en af de anklagede i en nylig voldtægtsepisode i Nordsjælland udtaler (Kilde BT):

»Der var ikke tale om voldtægt. Hvis man er sammen med en pige hjemme hos hende, er det ikke voldtægt, som hvis man tager fat i en pige udendørs og tvinger hende ned. Hun lyver, og anklagerne er overdrevne.«

Alt imens voldtægtsepidemien tager til, og undersøgelser peger på, at størstedelen af voldtægter begås af racefremmede, berøver flere af Danmarks jødemedier folket denne essentielle information i deres dækninger af begivenhederne.

TV2:

Sag om gruppevoldtægter af fem unge piger vokser

(Uden etnicitet)

Lokalavisen-dk:

Lokalområde hærget af gruppevoldtægter af udenlandske drenge 

BT:

Lokalområde i Danmark hærget af gruppevoldtægter: Piger ned til 13 år misbrugt 

Jyllands-Posten:

Politikommissær: Knivoverfald og gruppevoldtægter i Kokkedal er ikke banderelateret

(Uden etnicitet)

Ekstra Bladet:

Ny sigtelse i sag om gruppe-voldtægter: Tvang pige til sex i kælder

(Uden etnicitet)

Den licensbetalte offentlige Danmarks Radio mener slet ikke sagen er værd at omtale og behandler blot sagen med en kort Ritzaumeddelelse:

Tre drenge er varetægtsfængslet for gruppevoldtægt

(Uden etnicitet)


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Når man på automatik er dansk når man er 3 generation indvandrere er procenten af voldtægterene begået af racefremmede langt højere. I 2016 var alle voldtægter begået af indvandre i Norge.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //