Vores politiske mål: Punkt 2

Med alle nødvendige midler, og med et langtidsperspektiv, arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite, der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden.

Den globale finanselite er kontrolleret af relativt få mennesker. Disse mennesker er på ingen måde folkevalgte, men har arvet magten, og vil for enhver pris sørge for at den bliver indenfor deres egen magtelite. Man kan helt enkelt sige at vores verden i høj grad kontrolleres af skjulte magthavere.

Blandt andet gennem kontrollen af majoriteten af verdens pengestrømme, samt skabelsen af kredit, har disse skjulte magthavere været i stand til at købe sig til enorm magt og indflydelse, samt et stort krigspotentiale. Et led i denne hensynsløse stræben efter magt og indflydelse er overtag af ejerskab, kontrollen, eller stærk indflydelse, på blandt andet massemedierne, underholdningsindustrien, akademier, politiske partier, lobbygrupper og interesseorganisationer. Den Nordiske Modstandsbevægelse ønsker at fjerne alle former for magt fra disse mennesker og grupperinger og flytte den tilbage hvor den hører til – til de respektive nationers parlamenter og ledere.

Den globale zionistiske elite
Det nuværende mål for den zionistiske elite er ikke blot at promovere Israel, men også at medvirke til en langvarig ustabilitet i alle lande, der kunne være en trussel mod deres magt. Dette inkluderer naturligvis de etniske homogene lande i den vestlige verden. Derfor arbejder alle globale zionister ikke kun hen mod multikulturalisme og masseindvandring, men arbejder også for samfunds-desintegrerende ideologier som liberalisme og kulturmarxisme.
Den jødiske racisme blev formuleret for flere tusind år siden i jødernes egne hellige skrifter og bøger. Lige fra Toraen til de nutidige jødiske politikere, rabbinere og ideologer som Ariel Sharon, Ovadia Yosef og Barbara Spectre, bliver det jødiske folk beskrevet som udvalgt af gud, med en speciel ret i verden til at regere. Ikke-jøder findes også i den globale elite, motiveret af deres egen religion eller egoisme. Det skal gøres klart, at ikke alle jøder er zionister, og at der findes jøder der står imod zionismens bestræbelse efter magt.

På lang sigt
At genvinde magten fra den nuværende globale elite er noget der vil tage lang tid. Et vigtigt skridt i processen er, at vi oplyser folk om sandheden, og informerer dem om hvad der foregår. Dette arbejde har Den Nordiske Modstandsbevægelse allerede indledt, og arbejdet vil intensiveres med alle tilgængelige midler, den dag vi har magten.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
● Udbrede viden i Norden om hvordan zionisterne arbejder imod os ved at destabilisere, opdele og herske, sådan at det nordiske folk får en forståelse      af hvad der foregår.
● Udbrede viden til hele verden om zionisternes lyssky virksomhed for at få flere lande og regeringer til at tage stilling og agere.
● Etablere alternativer til alle fjendtligtsindede firmaer, institutioner osv.
● Forbyde folkefjendtlige hemmelige organisationer, der er i færd med undergravende handlinger.

At gå imod deres verdensorden
I moderne historie er alle nationer der har prøvet at nedkæmpe den regerende verdensorden blevet bekæmpet militært. Dette er, i værste fald, noget det nye Norden må forberede sig på. I denne kamp må vi derfor alliere os med andre stater som vil løsrive sig fra det moderne globale slaveri. Mange har allerede gennemskuet verdens uretfærdigheder, og vi er overbeviste om, at vi har allierede som blot endnu ikke har givet sig til kende.

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:
● Alliere os med andre stater og aktører der kan være behjælpelige med at vælte den globale verdensorden.
● Sikre at et angreb på det nye Norden øjeblikkeligt vil få skæbnesvangre konsekvenser for fjenden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • legionæren af 27 juni 1942 says:

  Angående.
  Vores vej punkt 2.
  Der ligger et kæmpe oplysnings-arbejde forude.
  73 års besættelse og hjernevask af den danske og nordiske befolkning kræver sin mand.
  Zionisterne kan nok købe sine lakajer, men ikke folket som er ved at indse hvad der sker med vores land.
  Vi må også samarbejde med andre nationer og folkeslag for at bekæmpe zionisternes slaveri af menneskeheden.
  Verden er ved at gå til i multikulturel globalisering med deraf følgende forurening og stigende havstand hvor flere landområder og ø-riger bliver oversvømmet.
  De liberal/marxistisk demokraturer kan ikke løse problemerne for de er i zionisternes sold.

  Naturen kalder på os.
  Stil op inden det er for sent!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.