Wagner-rekrutter skriver kontrakt om krig mod NATO

HVIDRUSLAND: Nye rekrutter til Wagner-gruppen skal skrive kontrakt om at være beredte til at kæmpe mod NATO-lande. Dette hævdes af Ukraines nationale modstandscenter.

Wagner-soldater i Rostov-na-Donu under Prigozhins kupforsøg. Foto: Twitter

De nye rekrutter i Wagner-gruppen er pålagt at skrive kontrakt om at kæmpe mod NATO-lande som Polen og Litauen, hvis der skulle bryde en potentiel krig ud, hævder Ukraines nationale modstandscenter, som citeres af Daily Mail.

Wagner-gruppen blev flyttet til Hviderusland, efter at deres leder, Jevgenij Prigozjin, forsøgte at starte et oprør mod Ruslands forsvarsministerium. Indtil videre er 5.000 soldater blevet flyttet og træner nu den hviderussiske præsident, Aleksandr Lukasjenkos hær.

NATO ser yderst alvorligt på dette, da det truer Suwałki-korridoren, som er et kort landområde på 65,4 kilometer mellem Ruslands Kaliningrad og Hviderusland.

Suwałki-korridoren er et svagt punkt for NATO. Grafik: User:NordNordWest, CC BY-SA 3.0

Korridoren kaldes også for NATO’s svageste punkt, da de baltiske stater ville blive afskåret fra resten af NATO, hvis Rusland erobrede den i en krigssituation.

Ifølge ukrainske kilder rekrutterer Wagner-gruppen nye soldater rundt omkring i Hviderusland i forberedelse til en fremtidig krig.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Prepper says:

  Den russiske gangster vil krigen. Det kan der ikke være tvivl om.

  Jeg bryder mig ikke specielt om det vestlige islam leflende marxistisk-liberale system som hersker for tiden, men at blive underlagt en russisk gangster og de slaviske horder – det må være værre – som historien allerede har vist.

  Alle patrioter bør forberede sig på den kommende krig, for det bliver beskidt når de vestlige civilisationer bryder sammen.

  Ikke alene vil der være Rusland og den sædvanlig 5. kolonne. Den muslimske invasionsstyrke og IQ60 tilhængerne vil uden tvivl åbne en 3. front. Dertil kommer en mere – indtil videre – ukoordineret kadre af sigøjnere, afrikanere, bander og andre kriminelle grupperinger. Alle svært bevæbnede og talstærke.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //