Waukesha terrorangreb: Angriberen er en dømt pædofil, gentagende forbryder og selvbeskrevet sort terrorist, der prædikede vold mod hvide mennesker

ANTIHVID TERROR: I aftes (amerikansk tid) pløjede en rød Ford SUV gennem en gruppe primært hvide mennesker ved en juleparade i byen Waukesha, som ligger vest for Milwaukee. Den formodede gerningsmand er en sort, antihvid aktivist.

Medierapporter har bekræftet identiteten af ​​den påståede chauffør, Darrell E. Brooks, en registreret seksualforbryder,  der indrømmede i en video, at han “pimper” børn. Karriereforbryderen blev løsladt for en kaution på sølle 1000 dollars, på trods af at han blev anklaget for et væld af voldelige forbrydelser og misdemeanors (forseelser) for bare lidt over to uger siden, ifølge Wisconsin Court Records.

Mange spekulerede straks i, at Brooks’ handlinger havde et racemotiv, der kan blive beskrevet som Black Lives Matter-inspireret terrorisme. Indtil videre har embedsmænd nægtet at kommentere denne sag. Der er officielt rapporteret fem dødsfald og 40 kvæstede, og mange af ofrene er børn.

En lokal kilde i området fortalte National Justice, at dødstal kan være højere (tættere på otte), og at det overvældende flertal af ofrene ser ud til at være hvide. Disse rapporter er ubekræftede.

Det, der kan bekræftes, er, at Brooks er Mathboi Fly, den ekstremistiske anti-hvide, Black Lives Matter støttende Soundcloud-rapper, hvilket bevises af mandens karakteristiske halstatovering.

Mathboi Flys tekster understreger sortes racebaserede klager, had til hvide mennesker og åben støtte til terrorisme og kriminalitet. En professionelt optaget musikvideo viser Brooks, der rapper sammen med mænd, som vifter med skydevåben foran den samme SUV, han angiveligt brugte til at køre deltagerne i julefesten over.

En Mathboi-sang med titlen “Minnesota” kunne give fingerpeg om rapperens tankegang.

Teksterne lyder som følger:

Throw a bomb
Kenny Stills
That’s for all the coppers
Time to teach it in the schools
It’s that Black Power
Teach em how we built the country

Teach em black authors

[…]

Just another day in Babylon
They ain’t got another victim like its Eric Garner
They ain’t gonna make it hard to breath like its George Floyd
Middle finger to police, dont get me started
Try and use deadly force we gonna go harder
Fuck a price, burn it down, this ain’t Bob Barker
Had his knee on his neck wouldn’t get off him
We ain’t doin’ no more marchin, it’s time to get retarded

Teksterne afslører, at Brooks er velbekendt med sort raceideologi.

For eksempel er “Babylon” et rastafarisk begreb, som ifølge Smithsonian defineres som “den historisk hvid-europæiske koloniale og imperialistiske magtstruktur, som har undertrykt sorte og andre farvede folk.”

I en anden sang, med titlen “Loudmouths”, omtaler Brooks sig selv som en terrorist.

På sociale medier brugte Brooks i årevis regelmæssigt at hengive sig til fantasier om at slavebinde og begå vold mod hvide mennesker.

Et meme udsendt i 2015 viser en sort mand, der pisker hvide mennesker, der plukker bomuld, mens en smilende Martin Luther King kigger ned fra himlen.

I en mere voldelig Facebook-besked udsendt i juni 2020 opfordrede Brooks åbent sine hundredevis af fans til at gå ud og begå vold mod tilfældige hvide mennesker, herunder og især de sårbare “..we start bakk knokkin white ppl, TF out ion wanna hear it.. the old white ppl 2, KNOKK DEM TF OUT!! PERIOD!”

Den mistænkte Waukesha-bilangrebsmistænktes stigende ekstremisme og åbne opfordringer til terrorisme blev ignoreret af både lokale og føderale politiafdelinger, selv da han fortsatte med at begå voldelige forbrydelser og interagere med det retssystemet gennem hele perioden.

Waukeshas sorte politichef deler mange af de påståede angribere politiske overbevisninger  

Hidtil har pressen nægtet at autentificere Brooks som Mathboi eller kommentere sandsynligheden for, at race spillede en rolle i hans beslutning om at angribe publikummet.

Dette kan til dels være takket være de tvivlsomme leaks rapporteret i mainstream-medierne, som skulle stramme fra Waukesha politiafdelingen, der hævder, at Brooks flygtede fra et knivangreb, og at bilen kan have pløjet gennem menneskemængden ved et uheld.

Daniel Thompson, som er sort, er ansat som politichef i Waukesha, på trods af at byen er 89% hvid .

Der er ingen beviser for, at Thompson leverede historien om knivangreb til journalister, men hans objektivitet i at føre tilsyn med efterforskningen bør granskes på grund af hans personlige støtte til den ideologi, Brooks er fortaler for.

Blot måneder efter at være blevet udnævnt til Waukeshas politichef, hjalp Thompson med at lede en Black Lives Matter-march i juni 2020, som omfattede et tilfælde, hvor han fik sine betjente til at knæle sammen med den vrede, anti-hvide og anti-politi folkemængde.

Der er stadig mange løse ender angående bilangrebet. Hvad der ikke er til debat, er det faktum, at den påståede angriber var en glødende sort race-ideolog inspireret af Black Lives Matter, som gentagne gange fremsatte terrortrusler i sin musik og fantaserede om at skade hvide mennesker helt åbent på sociale medier.

/NATIONAL-JUSTICE


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • “we start bakk knokkin white ppl, TF out ion wanna hear it.. the old white ppl 2, KNOKK DEM TF OUT!! PERIOD!”
    Hvorfor skal vi tvinges til at være sammen med disse mennesker? Hvad med alle de uskyldige hvide kvinder, mænd og særligt børn som mister livet til disse ondsindede monstre?

  • Terrorangrebet er ikke nævnt et eneste sted på DR, men de har selvfølgelig alle deres latterlige historier om negere, der mener danske museer er for hvide og at der er oprettet en fangruppe til kvinde landsholdet i fodbold.

  • Det er tragisk, men det fortsætter som altid. På nuværende tidspunkt er det på tide at blive kold, utroligt mange hvide og især yngre mennesker, er totalt forelsket i deres etniske udryddelse. De tilbeder deres shit musik, de knepper dem, de beskytter dem, og ofte når man hører om nogle drenge eller piger der er blevet overfaldet, så går der ikke længe før de overfaldte hvide kommer med undskyldninger om deres overfaldere. “De er jo ikke alle sådan” eller “de har også haft det svært fra deres hjemland”. Folk der har så travlt med at undskylde deres angribere, som tydeligvis er deres fjender når de gør sådan, er et fortabt folk. Den jødiske kristne lære, har degenereret deres slægt til får, og nu er hyænerne lukket ind blandt dem, og nu skal de dø. Der er intet der kan stoppe dette masse mord af hvide nu, vær klar til at kæmpe til døden, og i mellem tiden mens vi venter, så snup en bajer eller to, og en stor omgang pop corn og lær at grin af det hele. Sikke nogle tabere de er, de vælger at være lydige får der bliver ledt ind i døden. Fuck nej om jeg skal dø som et får, jeg væmmes efterhånden over “danskheden” eller sku jeg kalde det “SVANSHEDEN”…


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //