Weekendens film:
Apotheosis of Evil

FILM: Nordfront bringer her weekendens studie for de faktahungrende. Dokumentarfilmen Apotheosis of Evil er den dokumentariske og episke fortælling, der dækker hele den europæiske historie – gennem en over ti timers præsentation.

Nordfront bringer her dokumentarfilmen Apotheosis of Evil i filmens fulde længede. Filmen er den dokumentariske og episke fortælling, der dækker hele den europæiske historie, udforsker tidligere uudforskede historiske forbindelser og fjerner mange myter undervejs. Fra det britiske imperium, den franske revolution, den spanske inkvisition, aztec-imperiet, den protestantiske reformation, Rothschild bankdynasti, den amerikanske revolutionskrig og derfra ind i Første og Anden Verdenskrig vil Apotheosis of Evil tage dig med på den mest detaljerede, ærefrygtindgydende og utrolige rejse gennem Europas historie gennem de mange op- og nedture, med afslutning i nutiden.

Apotheosis of Evil er skabt af Christian Bell, måske bedre kendt som Bases British, som tidligere var gæst i Modstandsbevægelsens engelsksprogede podcast Nordic Frontier.

Skulle det ske, at YouTube sletter dokumentaren på deres platform kan filmen ses her.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //