World Jewish Congress: Forbyd Modstandsbevægelsen og slå hårdt ned på deres demonstrationer!

JØDISK MAGT: Organisationen World Jewish Congress har sendt et åbent brev til den svenske statsminister, hvor de opfordrer myndighederne til at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse.

Den internationale jødiske magtorganisation World Jewish Congress (WJC) har sendt et åbent brev til Sveriges statsminister, Stefan Löfven, hvor de opfordrer myndighederne til at forbyde Den Nordiske Modstandsbevægelse, samt at slå hårdt ned på organisationens demonstrationer og beskytte det jødiske samfund i Sverige.

Brevet blev sendt tidligt onsdag den 1. maj af lederen af WJC, Robert Singer. Ud over at kræve et forbud opfordrer han også myndighederne til at have “nultolerance for sådanne manifestationer af ondskab” og peger mod 1. maj demonstrationerne. Singer opfordrer også myndighederne til at slå ned på demonstrationerne gennem fordømmelse og “resolut handling”.

Singer påpeger, at Modstandsbevægelsens 1. maj demonstrationer gennemføres på samme dag som Jom Hashva, som er en jødisk “Holocaust”-mindesdag. Dagen bliver markeret den 27. dag i måneden Nisán, og faldt i år den 1. maj. At dette ikke havde noget at gøre med Modstandsbevægelsens demonstration, undlod han naturligvis at nævne.

Singer fremsætter naturligvis en række grove løgne om organisationen. Han hævder blandt andet, at Modstandsbevægelsen har angrebet indvandrere med bomber og brandbomber, at man har demonstreret under den jødiske højtid Yom Kippur, og at man har terroriseret det jødiske samfund i Umeå. Singer påstår også, at man under Almedalen har begået en række lovovertrædelser, og siger, at et forbud ville være en kraftfuld måde for Sverige at fortælle omverdenen, at man ikke tolererer “organiseret og voldeligt had”.

Han afrunder brevet ved at opfordre myndighederne til at give flere penge til jødiske forsamlinger og samfund for at forbedre sikkerheden og understreger vigtigheden af ​​at bekæmpe antisemitisme i skoler og bringe studerende til steder som Auschwitz.

Den jødiske lobbyorganisation forsøgte også at påvirke Modstandsbevægelsens demonstration i Göteborg den 30. september 2017. Gruppen krævede derefter fra de svenske myndigheder gennem et åbent brev, at Modstandsbevægelsens demonstrationsrute skulle ændres, hvilket den også blev.

World Jewish Congress er en af verdens mest magtfulde jødiske magtorganisationer og har filialer over hele verden. De har koblinger til Rotschild-familien og har i mange år modarbejdet nationalistiske bevægelser i Europa.

Det var eksempelvis  efter et besøg og et krav fra WJC, at de græske myndigheder slog hårdt ned på nationalistiske Golden Dawn og fængslede hele ledelsen. De arbejder også for omfattende censur på internettet, samt forfølgelsen af mennesker, som har arbejdet i arbejdslejre under Anden Verdenskrig.

Kilde:
WJC


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Thomas Ploug says:

    de skal da bare holde deres kæft skulle de, man kan godt se at de frygter sandheden kommer ud

  • falken says:

    Jeg drømmer om et hjemland for alle jøder.Planeten Mars skulle efter sigende være noget så skøn.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //