Ye bruger sin grundlovsbeskyttede ytringsfrihed – jøder klynker

YE: Alt fra israelske ambassadører til jødiske magtgrupper opfordrer til handling mod den kontroversielle rapper. Department of Homeland Security adlyder selvfølgelig sine herrer og udsender rettidigt den sædvanlige rapport om stigende antisemitisme.

Begivenhederne omkring rapperen Ye, eller Kanye West, fortsætter med at udvikle sig. Efter hans sidste optræden i Alex Jones’ show Infowars, hvor Ye roste Adolf Hitler og »nazisterne«, kommer forskellige jødiske lobbygrupper og politikere nu med forslag og krav.

Den israelske ambassadør i USA, Simon Herzog, tweetede straks om hændelsen.

I en opfølgning på tweetet nøjedes Herzog ikke med bare at klynke, men tog sig også retten til at sige, hvad ytringsfrihed skulle omfatte i USA.

— De engagerede sig i hadefuld tilskyndelse, som kan føre til vold og til jøders død i forfærdelige hændelser. Ytringsfrihed gælder ikke for tilskyndelse til vold og dæmonisering af det jødiske samfund, som lider under de højeste niveauer af religiøst baseret vold i USA.

Værd at bemærke er, at den jødiske ambassadør ikke siger noget om, hvor eller hvornår Ye opfordrer til vold eller dæmoniserer jøder, noget som allerede er ulovligt at gøre i de fleste vestlige lande.

 

Jødisk lobbygruppe kommer med floskler

Lederne ved Simon Wiesenthal Center (SWC) var ikke langsomme til at komme med en egen plan. I en erklæring på lobbygruppens hjemmeside benyttede de to rabbinere i SWC, Marvin Hier og Abraham Cooper, lejligheden til at komme med deres sædvanlige floskler.

Historien lærer os, at ord og ideer kan have enorme konsekvenser. Kanye Wests serie-antisemitisme får nu selskab af ondskabens dekonstruktion. Louis Farrakhan, USA’s hadets gudfar, kaldte Hitler »en stor mand«. I hans fodspor udbasunerer Kanye West – en influencer for millioner – nu, at Hitler »bragte noget af værdi til bordet«. Ja, Kanye, hvad Hitler bragte til bordet var folkedrab, racisme og en verdenskrig, der dræbte titusinder af millioner og næsten ødelagde vores civilisation.

Simon Wiesenthal Center

 

Amerikanske myndigheder offentliggør rettidig rapport

Den 1. december offentliggjorde USA’s Department of Homeland Security en rapport kaldet »Summary of Terrorism Threat to the United States«. DHS advarede om, at LGBTQ-personer, minoriteter og religiøse grupper kunne være mål for »voldelige ekstremister«. I et andet afsnit skriver DHS, at »de seneste begivenheder har understreget den altid tilstedeværende trussel mod religiøse samfund, herunder det jødiske samfund«.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //