Yom Kippur-aktionerne fortsætter over hele Norden

AKTIVISME: Den Nordiske Modstandsbevægelse i Norge har gennemført en hel uge med oplysningsarbejde om omskæring, som blev rundet af som del af en pan-nordisk aktion på den jødiske helligdag Yom Kippur.

Den Nordiske Modstandsbevægelse i Norge har gennemført en uge med oplysningsarbejde om jødisk omskæring, brit milah, og praksissen metzitzah b’peh hvor den jødiske mohel efter omskæringen af det 8 dage gamle barn tager barnets penis i munden og sutter den ren for blod. En grotesk praksis som Den Nordiske Modstandsbevægelse mener bør forbydes.

I hele Norden blev der gennemført aktioner, hvor informative plakater blev opsat på passende steder. I Norge blev der blandet andet gennemført en kreativ aktion mod omskæring, hvor man opsatte hvad der forestiller et operationsbord, hvorpå omskæringer havde fundet sted. På jorden rundt om bordet blev der spredt plakater som informerede om, at omskæring er børnemishandling.

Der blev i hele Norden også informeret via plakater om hvorfor jøderne fejrer Yom Kippur:

I dag fejrer jøderne Yom Kippur, en højtid, hvor de blandt andet svinger en levende høne over hovedet, mens de beder deres gud om forladelse for alle de løgne og bedrageri, som de kommer til at begå i løbet af det kommende år.

Se billeder fra den norske aktion nedenfor og klik her for billeder fra de øvrige nordiske lande

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //