Zionistisk plan for Gaza: Flyt palæstinenserne til Egypten og Europa

ISRAEL: Et lækket hemmeligt dokument fra Israels efterretningsministerium fastslår, at det mest ønskværdige resultat af krigen i Gaza er, at palæstinenserne bliver fordrevet fra området, som så bliver besat af Israel. De omkring 2 millioner palæstinensere vil ikke få lov til at vende tilbage, men vil i stedet blive flyttet til Egypten og Europa.

Siden den israelske reaktion på Hamas’ overraskelsesangreb den 7. oktober begyndte, har der været talt om en israelsk plan om at fordrive de omkring to millioner palæstinensere, der bor i Gaza, fra området. Nu har de israelske aviser Sicha Mekomit og 972 Magazine offentliggjort et hemmeligt dokument fra Israels efterretningsministerium, som klart siger, at en etnisk rensning af Gaza er det mest “ønskelige resultat af konflikten” .

Påvirke Vesten uden at Israel bliver “mistænkt”
Planen indebærer, at hæren begynder med at bombe det nordlige Gaza så intensivt, at beboerne tvinges til at flytte til det sydlige Gaza. Derefter skal en markinvasion tvinge befolkningen til at flygte til Egypten. Natten til lørdag udsendte IDF også en opfordring til palæstinierne i det nordlige Gaza om at tage mod syd. Opfordringen blev offentliggjort på X, efter at internettet var blevet lukket i Gaza.

I dokumenterne står der, at det er vigtigt at overbevise vestlige lande om at støtte planen for befolkningsflytningen, selvom det er en krigsforbrydelse ifølge international lov, på en måde, der “ikke mistænkeliggøre Israel”. Dette skal opnås ved at argumentere for, at der vil være “færre civile ofre sammenlignet med, hvis befolkningen forbliver i området”.

USA skal få opgaven fra israelerne til at presse Egypten til at acceptere den palæstinensiske befolkning – noget som landet hidtil har sagt klart nej til. Europæiske lande som Spanien og Grækenland, men også Canada, skal derefter overtale Egypten til at dele byrden og modtage flygtninge fra Gaza.

Skal miste alt håb om at vende tilbage
Desuden fremgår det af dokumenterne, at der skal udarbejdes en påvirkningskampagne over for beboerne i Gaza for at “motivere dem til at acceptere planen” og få palæstinierne til at miste alt håb om at kunne vende tilbage til Gaza. Fra Politiske muligheder vedrørende Gazas civile befolkning ” – rapport fra Israels efterretningsministerium:

Beskederne skal fokusere på tabet af jord og tydeliggøre, at der ikke er noget håb om at vende tilbage til de områder, som Israel snart vil besætte, uanset om det er sandt eller ej. Opfattelsen skal være: “Allah har sørget for, at I har mistet dette land på grund af Hamas’ lederskab – der er intet andet valg end at flytte til et andet sted med hjælp fra jeres muslimske brødre.”

Dokumentet nævner også to alternative planer, hvis den etniske rensning af Gaza ikke kan gennemføres. Begge handler om at erstatte Hamas-styret i Gaza med en zionistisk marionetregime, enten fra Fatah-bevægelsen, som styrer på Vestbredden, eller en anden “lokal arabisk ledelse”. Ifølge dokumentet er det dog ikke lige så ønskværdigt som den etniske rensning, da det ikke ville virke lige så afskrækkende over for Israels fjender, især Hizbollah i Libanon.

Palæstinensere med behov for ‘denazificering’
Skulle Israel besejre Hamas i Gaza og lade befolkningen vælge en ny regering selv, ville dette ifølge dokumentet ikke føre til mindre fjendtlighed mod Israel, snarere tværtimod. “Det mest sandsynlige scenarie er ikke et ideologisk skift, men snarere opståelsen af nye, muligvis endnu mere ekstreme bevægelser,” står der i dokumentet. Derudover kan man læse, at Gaza-beboerne i så fald skulle gennemgå en ideologisk omskoling, ligesom “denazificeringen” i Tyskland efter Anden Verdenskrig. Israel ville så være nødt til at kontrollere uddannelsen af befolkningen i “en hel generation”.

Taktikken med militær overhøjhed og konstant ekspanderende ulovlige bosættelser, som Israel har på Vestbredden, ville ifølge dokumentet ikke fungere i Gaza:

Der er ingen måde at opretholde en effektiv militær besættelse i Gaza ved udelukkende militær tilstedeværelse uden bosættelser, og snart ville der komme interne israelske og internationale pres for tilbagetrækning.

Kilde fra Israels efterretningsministerium har bekræftet over for +972 Magazine, at dokumentet er ægte, og det er blevet distribueret til personer inden for det israelske forsvarssystem og var “ikke beregnet til medierne”. Avisen skriver også, at efterretningsministeriet ikke er direkte ansvarlig for Israels efterretningstjeneste, men snarere “selvstændigt udarbejder undersøgelser og politikdokumenter, der distribueres til den israelske regering og sikkerhedstjenesten til overvejelse.” Myndigheden ledes i øjeblikket af Gila Gamliel fra regeringspartiet Likud.”

Artiklen blev først udgivet på Nordfront.se


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Noel khamo says:

    palestinian territories


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //