Zoofil professor har sex med hund på parkeringsplads

LGBT: Zoofil kræver nu accept inden for bevægelsen. Men da den hidtil tilsyneladende uberørte professor blev præsenteret for anklagedokumenterne, brød han sammen og bad om at blive skudt på stedet.

Penn State University Chemical Technology Professor Themis Matsoukas. Foto: Screenshot (Home Lives)

For to år siden skrev Nordfront.se om den amerikanske zoofil ved navn “Toggle“, som kæmper for at forbedre zoofilernes position inden for LGBT-bevægelsen. Ifølge ham ville en god start på denne udvikling være tilføjelsen af bogstavet Z til den konstant voksende kombination af bogstaver LGBTQIA+. Toggle nøjes ikke med mindre end fuld accept af dyresex i samfundet og at zoofile åbent kan deltage i prideparaderne inden for LGBT-bevægelsen, “trods offentlighedens protester i begyndelsen.” Han advarer dem, der nedvurderer hans “kærlighed til hunde, hingste, vildsvin og hopper”, og betragter sig selv som en “modstandsmand”. I Russia Today (RT) forklarer sodomiten Toggle:

– Zoofiler er i det væsentlige queer. Men hvis du tror, at pride er en social begivenhed, som man kan udelukkes fra, har du grundlæggende misforstået det hele. Pride er en protest. Pride handler om at gøre modstand mod et samfund, der ikke ønsker, at du skal eksistere.

“Kærlighedsbudskaber” der spredes

En zoofil kollega til Toggle, der også er en anerkendt forsker ved et amerikansk prestigefyldt universitet, har nu taget begrebet “at springe ud af skabet” til nye niveauer. Professor i kemisk teknik ved Penn State University, Themis Matsoukas, blev nemlig fanget i at have samleje med en hund på en offentlig parkeringsplads nær Rothrock State Forest i Huntingdon County, Pennsylvania – og skulle angiveligt også have udført “andre uanstændige handlinger”. Konfronteret af myndighederne skal Matsoukas tilsyneladende ubesværet have forklaret, at det er sådan, han “lettede trykket”. Penn State-professoren blev sigtet i tirsdags for åben utugt, uanstændig blotning, seksuel omgang med dyr, dyremishandling og forargeligt opførsel ifølge Fox 43.

Den 64-årige professors aktivitet på parkeringspladsen blev angiveligt dokumenteret af et overvågningskamera, der blev installeret så sent som i april, ifølge delstatsmyndighederne. Det hævdes, at parkeringskameraet fangede Matsoukas i udførelsen af disse handlinger mindst to gange – én gang i april og en anden gang i maj. Men efterforskerne fra myndigheden DCNR hævder at have beviser for, at professoren har opført sig på denne måde mere eller mindre regelmæssigt siden mindst 2014, med henvisning til optagelser fra to privatejede overvågningskameraer i samme område.

Det var først i maj i år, at myndighederne endelig formåede at fastslå den mistænktes identitet. Det bevismateriale, der blev sikret ved den efterfølgende ransagning – herunder fotodokumentation, tøj og colliehunden, som ifølge overvågningsoptagelserne blev udsat for overgreb – vurderes at være mere end tilstrækkeligt til en domfældelse.

Det ser ud til, ifølge involveret personale, at det var på dette tidspunkt, professorens synlige uanfægtethed blev forvandlet til rædsel. Da han fik tildelt anklagedokumenterne, opfordrede han angiveligt de involverede til at skyde ham på stedet og skreg derefter:

– Jeg skal dø!

Professor Matsoukas blev derfor sigtet i tirsdags. Hans afhøring for retten er planlagt til den 19. juli.


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Den professor burte blive låst inde i et bur med 2 vrede og sindsyge rottweilere, det ville måske kurere den sodomit.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //