Zuckerberg frygter Den Nordiske Modstandsbevægelse

JØDISK MAGT: I sin nu afslørede liste over “farlige organisationer og enkeltpersoner” placerer Facebook modstandsbevægelsen i kategorien “Had organisationer”.

Den engelsksprogede netavis The Intercept er stødt på og har offentliggjort Facebooks hemmelige liste over “Farlige organisationer og enkeltpersoner”. Listen indeholder over 4.000 individer eller organisationer. Under “Organisationer” vises aktive grupperinger lige vidt med dem, der har været lukket i lang tid. På samme måde er levende mennesker opført ved siden af ​​de længe afdøde under «Individer».

Under hovedkategorien «Organisationer» finder du kategorierne:

 • Terror
 • Forbrydelse
 • Had
 • Militant social bevægelse

Under hovedkategorien «enkeltpersoner» er kategorierne opført:

 • Had
 • Forbrydelse
 • Terror

De systemkritiske organisationer og enkeltpersoner, der kæmper mod globalisme, anti-hvidhed og liberalt demokrati, findes hovedsageligt under underkategorien “Had” i begge hovedkategorier.

Mangfoldig samling af “farlige, hadefulde organisationer”
Den Nordiske Modstandsbevægelse er opført sammen blandt andre forskellige nationalsocialistiske og etnonationalistiske grupper under «Hadorganisationer». Det er værd at bemærke, at Nationalsocialistisk Front og Nordisk Nationalparti også er på listen – på trods af at organisationerne er nedlagt. Disse inkluderer English Defense League, Génération Identitaire og deres søsterorganisationer i USA og andre lande, Knights Templar International, Proud Boys og Ukraines Azov Battalion – for ikke at nævne en canadisk studentergruppe kaldet Students for Western Civilization. Men disse ledsages også af snesevis af “hadefulde” musikbands som svenske Pluton Svea, Vit Agression, Vit Legion og Bärsärkarna.

Spredning af had? Foto: Motståndsrörelsen.se.

Adolf Hitler, Ian Stuart og Henrik Palmgren – “farlige hadefulde individer”
Kategorien “Hate Individuals” omfatter statsmænd og ledere Adolf Hitler og Benito Mussolini – men også for eksempel Red Ice -mediefigurer Henrik Palmgren og Lana Lokteff, den afdøde kunstner Ian Stuart, incel masseskyderen Elliot Rodger, Proud Boys ‘grundlægger Gavin McInnes , Azov Bataljonsleder Andriy Biletsky, den britiske kontrajihadist Tommy Robinson og den amerikanske internetkommentator Nicholas Fuentes.

Baggrund
Offentliggørelsen af ​​Facebooks black-list finder sted, fremhæver Russia Today (RT) på et tidspunkt, hvor jøden Mark Zuckerbergs sociale medieplatform har været udsat for pres fra “mainstream -medier og politikere” i USA med beskyldninger om, at de endnu ikke har gjort nok for at “beskytte demokratiet”.

Den tidligere Facebook -medarbejder Fances Haugen blev i sidste uge modtaget af det amerikanske senat med en rød løber – fordi han betragtes som en “advarsel” om Facebooks angiveligt fraværende “forsvar for demokratiet”. En anden tidligere medarbejder, Sophie Zhang, gennemgår en lignende afhøring i denne uge.

Holocaust er fup Foto: Motståndsrörelsen.se.

Det kan også konstateres, at afsløringen af ​​listen fandt sted i forbindelse med den stærkt overvågede “holocaust” -konference i Malmø, hvor aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse informerede alle fremmødte om, at “Holocaust er fup”.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //