HOLOCAUST ER FUP: Aktivisme mod løgne!

AKTIVISME: Aktivister fra den danske gren af Den Nordiske Modstandsbevægelse har opsat “Holocaust er fup” klistermærker i hele Jylland. Her en en gennemgang af relavansen for denne aktion, hvorfor holocaust er fup, og hvorfor det er vigtigt, samt billederne fra aktionerne!

Det er nu 75 år siden, at arbejdslejren Auschwitz blev erobret af den sovjetiske hær under 2. verdenskrig. For sprede endnu mere holocaust propaganda, og for at vise loyalitet til den zionistiske verdensorden vi lever under, mødte kongelige, præsidenter og regeringsledere fra hele verden op i Jerusalem til en “mindeceremoni”.

Landsforræderen Mette Frederiksen i Israel til en mindeceremoni for at huske “holocaust”. Kilde: TV2

Den sidste taler til denne propagandafest var jøden Avner Shalev, som er formand for Yad Vashem-direktoratet. I sin tale sagde han, at det i dag er næsten umuligt at forstå holocaust, men at vi er nødt til at forstå. Han forsætter “Det er mere relevant end nogensinde, og holocaust står som et fyrtårn for racisme og had. Kampen i dag kræver indsatser lokalt, nationalt og internationalt mod enhver form for racisme noget sted i verden. Vi skal lære de fremtidige generationer om antisemitisme, og hvor det førte os hen i fortiden”.

Avner Shalev. Billedet er taget fra Yad Veshems youtubekanal.

Blandt alle dem som mødte op var Emmanuel Macron, præsident i Frankrig, Mike Pence, vicepræsident i USA og Vladimir Putin, præsident i Rusland.

Stifteren af World Holocaust Forum, jøden Moshe Kantor, opfordre til at flere lande skal lave love imod “had”, for “hvis ikke man stopper racisterne tidligt, vil de overtage magten i deres land”.

Det er bare meget vigtigt at huske på én ting. Holocaust er fup. Hele løgnen om “6 millioner jøder døde” er blevet det moralske fundamentet til den neoliberale zionistiske verdensorden vi lever under i dag. Og som sagt, så er det løgn.

Et af de vigtigste beviser for at holocaust skete, er vidnebyrdet fra Rudolf Höss under Nürnbergprocessen.

Historikere og revisionister, som har vovet at udfordre den officielle historieskrivning, har flere gange op gennem årene vist, at oplysningerne som Höss gav, er fuldstændig ulogiske. Det meste slående argument bygger på simpel matematik. Under Nürnbergprocessen sagde Höss, at han, på ordre fra Heinrich Himler og indirekte fra Adolf Hitler, tog livet af 3 millioner mennesker, hvoraf 2,5 millioner blev myrdet i Auschwitz.

Dette blev brugt som bevis for, at holocaust virkelig fandt sted, og er et af de stærkeste argumenter i holocaustmyten. I dag er det officielle dødstal fra Auschwitz interessant nok kun 1.1 millioner mennesker. Hvem er det som lyver, og hvordan kan 2 millioner mennesker bare forsvinde, hvis nu Rudolf Höss’s vidnesbyrd skal regnes for at være afgørende?

Dette kan du læse fra jøderne selv på Jewishvirtuallibrary . Her skriver de interessant nok også, at dødstallet var 4.1 millioner mennesker i Auschwitz , og at dette var et uimodsigeligt faktum, som alle der havde den mindste tvivl om, blev kaldt for en “antisemite, neo-nazi skinhead”. Men da Leuchter reporten udkom i 1988 skete der en re-evaluering, så dødstallet faldt til 1.1 millioner i stedet. Trods dette er dødstallet for holocaust stadig 6 millioner jøder.

Dette er selvfølgelig langt fra den eneste løgn. Der fandtes ikke engang gaskamre, som blev anvendt til at dræbe mange mennesker! Hvis du vil have en detaljeret gennemgang af, hvorfor holocaust er fup, så se denne video.

Men, hvorfor er det vigtigt, at holocaustet er en stor, fed, klam løgn?

Et skræmmende eksempel

Argumenter som Modstandsbevægelsens medlemmer ofte hører, når folket møder os på gaden er; ”hvad med de 6.000.000 jøder?” og ”jeg så selv i Schindlers Liste at…”, når folk vil forklare, hvorfor de måtte have noget imod at standse masseindvandringen og kæmpe for deres eget folk.

For mig er det et skræmmende eksempel på Hollywoods succes med at hjernevaske mennesker, og hvor effektivt ”Holocaust”-fupnummeret kan trække tæppet væk under nordeuropæernes selvbevarelsesdrift.

Der findes åbenbart masser af mennesker, som ukritisk former deres verdensbillede ud fra Hollywoodfilm.

Det vil være interessant at se disse mennesker bruge en formiddag på at sætte sig ind i de revisionistiske argumenter, og måske se deres reaktion, når de læser om at de senere ændrede ”gaskamre” i Auschwitz mangler spor efter den gas, som påståeligt skulle have været anvendt.

Eller se deres ansigtsudtryk når det går op for dem, at nummeret 6.000.000 (døde jøder) udspringer af en religiøs profeti, som fortæller om at jødernes hjemland skal oprettes.

Schindlers Liste baseres desuden, som mange af Nordfronts læsere allerede ved, på en roman i kategorien fiktion.

”Holocaust”-fupnummeret knuses — et nyt verdensbillede skabes

At Granskning Sverige (et svensk alternativ medie) for nogle år siden valgte, at referere til den tyske kemiker Germar Rudolfs bog Lectures on the Holocaust, i hvilken forfatteren saver ”Holocaust”-fupnummeret over ved anklerne, er et af mange tegn på, at det går i den rigtige retning, og at de som vågner op og sætter spørgsmålstegn ved masseindvandringen, endda begynder at stille spørgsmålstegn ved andre ”sandheder”.

Når masseindvandringskritikere begynder at omforme deres verdensbillede tror jeg endda, at det for mange føder en skepsis mod, at hvide skal føre endeløse krige mod Israels fjender i Mellemøsten.

Storfinansen, masseindvandringen, ”Holocaust”, krigene i Mellemøsten: det hele hænger sammen for de som vil tage sig tiden til at forstå disse emner.

Andre har måske andre indgangsvinkler til det, som leder til den samme opvågning og erkendelse af den kraft, som ligger bag så meget lidelse i Norden, Europa og store dele af verden.

”Holocaust” bliver altid anvendt som et ideologisk våben mod europæerens selvbevarelsesdrift, og for at legitimere terroristbasen Israel. Alle former for hvid selvbevarelsesdrift siges endda, at lede til en ny ”Holocaust”, et typisk kulturmarxistisk argument.

Derfor er det fuldstændig nødvendigt, gang på gang, at angribe og nedbryde dette uforskammede fupnummer, indtil det klinger lige så falsk, som at vand løber op ad bakken. Der er ingen vej uden om dette.

Netop derfor har aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse ophængt plakter som siger “Holocaust er fup”.

Randers:

Aarhus:

Det er Jyllands-Posten i baggrunden.

 

Det er Jyllands-Posten i bagggrunden.

Aalborg:

Silkeborg:

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Christian says:

  Det er så vigtigt at komme af med de løgne, så man kan skabe et samfund på sandhed.

 • Christensen says:

  Vores oplevelse af virkelighed er en masse hallucinationer som vi kollektivt er enighed om.
  og
  Historie er den løgne, der almindeligvis er enige om.

  Ethvert mennesker tror på det som det er opdraget til at tro på og når det bliver gentaget i en uendelighed sætter det sig urokkeligt fast.
  Derfor kan Zionister med sindsro erklære at når noget er udtalt er det fakta og står ikke til at ændre.

  Altså intet menneske kender den objektive sandhed. men man kan nærme sig sandheden ved informationssøgning fra alle kanter og lægge sit eget puslespil.

  Efter at have søgt informationer hele mit liv er jeg nået frem til at Zionismen er en uhyre langsigtet plan som utrætteligt gennem årtusinder har arbejdet på at erobre hele den kendte verden med jøder som herrefolket og resten “Gojim” som værdiløse slaver.
  Det foregår så effektivt og i et tempo så at det ikke bemærkes af almindelige mennesker.

  For mit vedkommende består modstandskampen i at bevidstgøre sig hvad der foregår bag kulisserne, åndsnærværelse, bønder og meditation.
  Den fysiske overmagt er så massiv at man bliver neutraliseret hvis man forsøger at kæmpe imod.
  Det som Zionismen og Jøder frygter allermest er at deres usandheder bliver alment kendte.
  Historien er fyldt med eksempler på deres udstødelse når deres omgivelser opdager deres utiltalende adfærd.

  Jeg er temmelig forfærdet over at have opdaget hvordan de har maltrakteret Rusland, Europa og Amerika.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //