Abushi Kamal indrømmer at have voldtaget 10 år gammel pige

SVERIGE: Den 15-årige neger Abushi Kamal har nu erkendt at have voldtaget den 10-årige Skellefteå-pige, som han overfaldt og misbrugte på den værste måde i juli. Han nægter drabsforsøg.

Abushi Shamse Kamal t.v og Skellefteå-pigen i kunstig koma t.h. Foto: Privat/Instagram.

Det var den 7. juli i år, at en 10-årig pige blev fundet nøgen og kvalt af en forbipasserende i et skovområde i det multikulturelle distrikt Morö Backe i Skellefteå, Sverige. Der havde hun ligget alvorligt såret i flere timer efter angrebet og blev derefter kørt på hospitalet og måtte ligge i kunstigt koma i næsten tre uger for at overleve chokket. Det var usikkert, om hun ville overleve, og da hun vågnede op af koma, fastslog lægerne, at pigen havde en varig hjerneskade, og at hun aldrig ville kunne leve et nogenlunde normalt liv som følge af de fysiske skader, som etiopieren Abushi Shamse Kamal påførte hende.

Politiet konkluderede hurtigt, at den mistænkte var en »dreng under 15 år«, men en lægelig aldersvurdering anmodet af anklagemyndigheden viste, at der var indført en forkert alder i folkeregistret, at han var 15 år på gerningstidspunktet og derfor ældre end den kriminelle lavalder.

Retssagen mod Abushi Kamal begyndte den 12. oktober og blev i dag holdt for lukkede døre. Da der blev fremlagt beviser under retssagen, ændrede han holdning til sigtelsen om grov børnevoldtægt, hvilket han i første omgang nægtede.

– Der er dele af hændelsesforløbet, han ikke anerkender, men vi accepterer nu klassificeringen, siger afrikanerens forsvarer Jens Nyström til SVT.

Abushi Kamal nægter stadig drabsforsøg, da han mener, at der aldrig har været hensigter om at dræbe. Til gengæld accepteres klassificeringen af ​​ekstremt grove overgreb, skriver Fria Tider.

– Jeg mener, at tiltalte har udsat pigen for betydelige lidelser, og at han har udvist meget grov hensynsløshed ved at angribe offeret med grov vold. Det var kun tilfældigheder, der gjorde, at forbrydelsen ikke blev fuldbyrdet, og at pigen ikke døde, siger anklager Andreas Nyberg til TV4.

Da Abushi Kamal er under 18 år, kan han ikke udvises fra Sverige.

Læs mere her:
Varig hjerneskade for 10 år gammel pige i Skellefteå


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //