Varig hjerneskade for 10 år gammel pige i Skellefteå

INDVANDRERVOLD: Den 10-årige pige i Skellefteå, der i sommer blev holdt i koma i ugevis efter at være blevet banket, kvalt og voldtaget af en femten-årig afrikaner, har ifølge lægerne fået permanent hjerneskade.

Den 10-årige Skellefteå-pige har fået varig hjerneskade efter at være blevet udsat for voldtægt og drabsforsøg. Til højre: Gerningsmanden Abushi Shamse Kamal.

Pigen blev overfaldet, tævet og voldtaget den 7. juli af den 15-årige etiopier Abushi Shamse Kamal og måtte lægges i kunstigt koma i næsten tre uger efter angrebet for at overleve chokket. Lægerne har nu fastslået, at pigen har fået varig hjerneskade, og at hun aldrig vil kunne leve et nogenlunde normalt liv som følge af de fysiske skader, hun pådrog sig.

Det var i skoven ved Morö Backe, i udkanten af ​​Skellefteå i Sverige, at pigen blev fundet nøgen og alvorligt såret få timer efter overfaldet. Abushi Shamse Kamal havde sparket og slået hende og også mishandlet hende med forskellige genstande. Hjerneskaden, som lægerne nu har kunnet konstatere hos pigen, menes primært at være forårsaget af den kvælning med snørebånd, som afrikaneren i afhøring indrømmede, at han udsatte hende for.

– Jeg mener, at tiltalte har udsat pigen for ekstraordinære lidelser, og at han har udvist ekstraordinær hensynsløshed ved at angribe sagsøgeren med groft vold. Det var kun på grund af tilfældige omstændigheder, at forbrydelsen ikke blev fuldbyrdet, og at pigen ikke døde, kommenterer anklager Andreas Nyberg til TV4.

Retssagen mod Abushi Shamse Kamal er flyttet til Skellefteå byret og skal efter planen finde sted mellem 12. – 14. oktober og 17. oktober for lukkede døre.

Læs også:
Voldtægtsepidemien har ramt Danmark


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Skyl lortet ud i toilettet, hvor det hører til.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //