Aktion mod homolobbyen – Lambda i Odense

AKTIVISME: Rede 1 havde i dag aktivister på Brogade i Odense, for at gennemføre en aktion mod den homofile forening Lambda. 

Foreningen Lambda i Odense, har foruden værestedet på Brogade også en foredragsgruppe, som tilbyder folkeskoleelever foredrag om det at være homofil, samt introduktion til foreningens politiske arbejde.

Modstandsbevægelsens aktivister afspærrede derfor indgangen til homo-baren med afspæringsbånd, og opsatte Knus Homolobbyen-plakater på stedet. En plakat med en passage fra Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske manifest, punkt 7, blev sat op på døren til de homofiles lokaler:

Et våben i kulturmarxismens folke- og familiefjendtlige arsenal er homolobbyen og dens kamp for, blandt andet, at knuse den såkaldte heteronorm – det vil sige den naturlige struktur i ethvert sundt og rask samfund. I kraft af den efterhånden svært indflydelsesrige homolobby er homoseksualitet efterhånden blevet relativt normaliseret i samfundet, og betragtes i mange tilfælde som noget attraktivt i debatklimaet i både kulturen og medierne. Et eksempel på dette er, at både politikere, såvel som kulturpersonligheder, deltager i offentlige ’pride-festivaller’. Andre eksempler kan ses ved lovændringer, som nu tillader såkaldte ægteskaber for homoseksuelle, eller retten for homoseksuelle til at adoptere børn. Modstandsbevægelsen mener at kun en mand og en kvinde kan indgå ægteskab og stifte familie, og at adoption skal være forbeholdt den naturlige familiekonstellation. 

Den Nordiske Modstandsbevægelse vil:

• Fremhæve og ophøje den traditionelle familie (kernefamilien), som det ideelle og naturlige.
• Kriminalisere homolobbyen og anden folkefjendtlig propaganda som aktivt modarbejder og forsøger at bekæmpe den naturlige orden.
• Forbyde homoseksualitet i det offentlige rum.

Passagen fra Den Nordiske Modstandsbevægelses politiske manifest, punkt 7. Klik for at forstørre.

Efter aktionen dukkede et par rødlinger op, et kærestepar, som tilsyneladende var fjender af den traditionelle kernefamilie og støtter af homolobbyens degenerede agenda. De 2 samfundsfjender begyndte at rive Modstandsbevægelses materiale ned, og havde taget det hele ned, da aktivisterne nåede tilbage fra længere oppe ad gaden. Det blev til en del råben fra de 2 antifascister, hvilket endte da, den mandlige rødling pludselig stak halen mellem benene, og lod sin kæreste i stikken.

De to samfundsfjender på Brogade udenfor Homo-baren. Klik for at forstørre.

Efter de forstyrrende elementer var forduftet, blev spærrebåndet og plakaterne igen monteret, og aktivisterne vendte snuden hjemad.

Læs også:
Den sidste forpost i kampen mod homolobbyen!
Nordisk homolobby, Axel Axgil og koblinger til pædofili

 


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Godt arbejde. Der findes desværre syge folkeforrædere der gerne så at vores børn fik presset den klamme homoagenda ned over hovedet. Aldrig i livet!

 • Homoseksuelle er mentalt syge. Skizofreni burde heller ikke normaliseres. Godt arbejde drenge.

 • Fedt! De små bøsserøve skal høre sandheden om verden. Se hvordan (((tv2))) sidder og klynker op om, at det er “hærværk”. Hold da op hvor er det destruktivt at klistre et par plakater op – som man er nødsaget til, da ytringsfriheden snart ikke eksisterer mere online.

  http://nyheder.tv2.dk/lokalt/2018-12-21-homo-forening-udsat-for-haervaerk-af-nationalsocialister

 • Én ting må man dog give (((tv2))).. De omtaler DNM som “Nationalsocialister”, og ikke “Nazister”, som de plejer. Lidt har de da lært.

 • Børge Hansen says:

  Grineren, men vigtig aktion. Respekt!

 • Hvorfor går I så meget op i det?

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Vi er imod homolobbyen, fordi vi ser hvordan den påvirker vort folk til at engagere sig i denne unaturlige adfærd som homofili er. Vi er ikke imod de homofile, da vi ser dem som homolobbyens ofre. Vi er imod homolobbyen, som forsøger at normalisere homofili, og udbrede det i det offentlige rum, på gaden til homo-paraderne, i film, talk-shows, musikvideoer, ungdomsserier osv osv. Og hvorfor er det vigtigt for os? Det er vigtigt, fordi vort folk, vores race, vores kultur, historie og traditioner er ved at blive udryddet. Man ser, hvordan horder af racefremmede kommer til Norden med en fremmed kultur og en helt aldeles større fødselsrate blandt kvinderne. Og alt imens de racefremmede bliver flere og flere, påvirker homolobbyen sunde nordboere til at blive homofile, som naturligvis ikke kan få børn. På den måde er homolobbyen direkte medvirkende til det pågående folkemord af vort folk og udslettelsen af vores kultur.

   • hmm undrer mig lidt over at du frygter udslettelsen af vores kultur. Men du har et problem med homofilernes kultur. Så jeg vil gå udfra at jeres mål vil værre at udslette deres kultur. Så jeg prøver bar at forstå hvad retfærdigører udslettelsen af en kultur over for den anden ?

    • Jacob Vullum Andersen says:

     Hvad homolobbyen forsøger at udbrede er ikke kultur. I bedste fald kan det kaldes en del af en sygelig popkultur, men det er ikke en ægte kultur, som den nordiske kultur, som har været det nordiske folks DNA gennem tusindvis af år, som har gjort vort folk stærkt, fremgangsrigt og fantastisk. Kulturen er folket og folket er kulturen, og et sundt folk vokser kun ud af en sund kultur. De kulturmarxistiske institutioner, jødiske lobbyvirksomheder og denne homolobby forsøger at gøre tendenser og subkulturelle strømninger til begrebet kultur, hvilket de ikke er. De er folkefjendtlige angreb på vort folks inderste væsen forklædt som hvad de kalder kultur.

     • Men hvad gør nordisk kultur mere vær en andres kultur. Som du selv siger kultur er folket og folket er kultur. Og homolobbyen er også et sted med folk. lig så dan at nordiske lande er et sted med folk. så de ville have en kultur lige så dan at et musikgenrer har en kultur selv om at i ikke er enige med den betyder det ikke at den ikke er der. Så hvad gør den nordiske kultur og det nordiske DNA mere vær en nordiske homofilers kultur og nordiske homofilers DNA ? for selvom du er en homofil skifter det ikke din DNA struktur eller din etnisk bagrund.

     • Jacob Vullum Andersen says:

      Man kan ikke sige at nordisk kultur er mere værd end andres kultur. Man kan sige at nordisk kultur er mere værd for os end andres kultur er, fordi det er vores. Ligesom din mor er mere værd for dig end en andens mor er for ham. Skulle du vælge mellem din egen mor og en andens i tilfældet at begge skulle reddes fra en brændende bil, så ville du vælge at redde din egen mor først. Det er naturligt at ens egne er mest vigtigt for en. Men du taler om homokulturen og musikkulturen som kultur, hvilket det ikke er andet end betegnelse. Popkultur og subkultur er nylige fænomener, hvor de for størstedelens vedkommende er påduttede os af fremmede interesser som ønsker at skade os ved at fragmentere os i mening og holdning ud af et utal af forskellige retninger. Folkets sande kultur er de normer, sprog, tro, værdier, traditioner og skikke som har formet og holdt sammen på folket i tusindvis af år i et symbiotisk forhold. Der har selvfølgelig været visse forandringer og tilpasninger op gennem historien, men i kraft af, at vort folk stadig ikke er gået til grunde, har disse været små gavnlige og meningsfulde forandringer. Da homolobbyens forsøg på at få flere mennesker gjort homoseksuelle, og dette naturligvis ikke er hverken gavnligt eller meningsfuldt for et folk, pga. det åbenlyse udfald; at folket ophører med at eksistere, når det ikke sætter nye børn i verden, kan og må homokultur selvfølgelig ikke være kultur, men et fjendtligt forsøg på at skade vort folk og erstatte vores sande kultur.

 • Dyrkere af abnorm sexpraksis har altid fordret tolerance og frisind af samfundsnormen. Denne frihed og tolerance gælder ikke modsat, overfor flertallets sunde seksualitet!

 • Hvordan kan i så støtte Stram Kurs? Rasmus Paludan er homo og særdeles kendt i bøsse miljøet i Kbh.

 • Super godt arbejde af bevægelsen!
  Længe leve den traditionelle kernefamilie.

 • Paludan er da nazist. I fatter intet.

  • Jacob Vullum Andersen says:

   Paludan er ikke “nazist”. Langt fra. Du burde sætte dig ind i hvad nationalsocialismen rent faktisk er, og det er der heldigvis rig mulighed for her på Nordfront 😉


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //