Aktion mod voldtægtskulturen omkring Fløng Skole

AKTIVISME: På baggrund af den aktuelle sag om skolepiger, som risikerer at blive voldtaget af racefremmede mænd, som dyrker voldtægtskultur omkring folkeskolen i Fløng, har Den Nordiske Modstandsbevægelse været i området for at sende et klart signal.

Nordfront bragte i går historien om hvordan racefremmede mænd dyrker voldtægtskultur, det såkaldte Taharrush gamea, i Høje-Taastrup kommune, nær en skole i Fløng. I går kom det frem, at skoleledelsen har set sig nødsaget til at sende en skrivelse ud om, at de mener der er en reel risiko for, at småpiger helt ned til 6. klasse ender med at blive voldtaget.

I arabiske kulturer er voldtægtskultur et udbredt fænomen og en tradition ved navn Taharrush gamea, som kan oversættes til gruppechikane eller kollektiv sexchikane, går ud på, at grupper af mænd på gaden opsøger enlige kvinder eller kvinder i mindre grupper for at befamle og voldtage dem. Ofte er mændene i godt humør og omringer deres offer, mens de langsomt danser sig tættere og tættere på.

Denne adfærd kunne man med det multikulturelle samfund se komme på lang afstand, men den er absolut ikke acceptable! Hvide kvinder og børn skal ikke falde som rovbytte for racefremmede indtrængere, som med denne voldtægtstradition ser seksuelle overgreb som en leg.

Den Nordiske Modstandsbevægelses aktivister i rede 2 var derfor i området omkring den pågældende skole i Fløng, hvor disse dyriske overfald finder sted, for opsætte plakater mod voldtægtskultur og klart og tydeligt sige NEJ, og samtidig signalere til de unge ofre, at de ikke står alene i kampen mod multikulturen.

Se billeder fra aktionen nedenfor:

     


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Dansk Fascist says:

  Wow!

  Stærk!

  Jeg tror, at voldtægtsmændene, skal være rigtigt (som i RIGTIG) glade for, at de ikke befandt sig på skolen den aften!

  Jeg er helt vild med jer! I er mænd af handling! Ligesom de mænd der gav modstand, dengang i Weimar Tyskland!

 • Rebets dag. En forfærdelig dag, for alle rotterne og dæmonerne.

  Jeg kan kun ønske mig at ende i helvede, så jeg kan gøre alt. Alt. Disse dæmoniske anti hvide skabninger fortjener.

  De ska væk. NU.

  Vil du høre mere om ”Rebets Dag”? – Så tryg på mit navn.

 • And the moon is even there! KKK! KKK MOON MAN! Moon krieg is watching. We have people in Europe. Call us anytime.

 • Hør’ Hele lydbogen – Tryg på mit navn.

  The Turner Diaries – Dr. William Luther Pierce – Audiobook – 1978 – (Pen name of Andrew MacDonald)

 • Mikkel Pedersen says:

  Meget aktuel aktion og et yderst vigtigt budskab til de unge i området.

 • Sådan! Vi skal ikke acceptere, at selv små skolepiger ikke kan føle sig trygge. Vi har en pligt til at beskytte dem fra disse ulækre voldtægtsmænd og andet afskum.

 • Stærkt arbejde! Hil sejr

 • WHIT POWE says:

  Stærkt arbejde Hil Sejr -vi skal ikke tillade disse race fremmede skal voldtage vores piger, sikken en trist udvikling takke vores race fremmede liderlige politikker vi har i Danmark

 • Asbjørn Nielsen says:

  Dødsstraf, eller noget lignende, er det mest passende til mænd der voldtager piger i 6. klasse. Efter en dom selvfølgelig. Pædofilevoldtægtsmænd og andet afskum skal ikke have retten til at ødelægge hele familiers liv ved at begå deres uhyrligheder.

  Hvorfor importere vores ledere denne voldtægtskultur til Norden? Hvad får de ud af det? Jeg kan ikke se andre svar på det spørgsmål end at, de hader os.

 • Fyfan det låter helt sjukt! Arabs watch yourself touch our sisters and expect bloodspilling

 • Valdemar says:

  Smukt! En grov død, efter dom, er det eneste der burde vente disse udyr.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //