Skoles skrivelse til forældre: Bekymring over reel risiko for voldtægt af skolebørn

MULTIKULTUR: En uhyggelig skrivelse, hvor en skole i det multikulturelle Høje-Taastrup kommune advarer om overhængende fare for voldtægt af skolebørn, blev i dag sendt ud til forældre. 

“Vi vurderer det kan være et spørgsmål om tid, før en reel voldtægt finder sted. Vi taler om piger helt ned til 6. klasse”.

Sådan lyder det blandt andet i en skrivelse, som en skole i den multikulturelle Høje-Taastrup kommune har sendt ud til forældrene til skolebørn på skolen.

I skrivelsen fremgår det også, at der har været afholdt et forældremøde, hvor de unges drukkultur blev diskuteret. Det er dog den mere alvorlige voldtægtskultur som denne skrivelse omhandler.

Læs hele skolens skrivelse til forældrene her. Klik for at forstørre.

De unge mennesker fra Hedehusene og Charlotteager udviser nemlig en rigtig bekymrende adfærd i form af voldtægtskultur. Vi har flere piger, som fortæller om, hvordan de bliver hevet fat i, trukket ind i buskadser, generelt isoleret fra deres venner og gruppen for at få tilbud om penge, hvis de fx viser deres numse/bryster. Mere grelle tilfælde hvor pigerne har skulle vriste sig fri fra mændenes greb, samt sparke og råbe om hjælp for at slippe fri fra deres berøringer. Alle pigerne understreger, at de siger “Nej” rigtig mange gange, men at det bliver ignoreret fuldstændigt og til sidst må de fysisk forsøge at flygte.

Sådan som det bliver fortalt, vurderer vi det kun kan være et spørgsmål om tid, før en reel voldtægt finder sted. Vi taler om piger helt ned til 6. klasse, som bliver antastet/kigget på af halvvoksne mænd. Vi er dybt bekymrede for de unge pigers velbefindende og sikkerhed.

I arabiske kulturer er voldtægtskultur et udbredt fænomen og en tradition ved navn Taharrush gamea, som kan oversættes til gruppechikane eller kollektiv sexchikane, går ud på, at grupper af mænd på gaden opsøger enlige kvinder eller kvinder i mindre grupper for at befamle og voldtage dem. Ofte er mændene i godt humør og omringer deres offer, mens de langsomt danser sig tættere og tættere på.

Europa stiftede for alvor bekendtskab med denne mellemøstlige voldtægtskultur og Taharrush gamea ved nytårsskiftet i 2015/16, hvor racefremmede mænd forulempede og voldtog kvinder i blandt andet Köln i Tyskland. Her anmeldte over 500 kvinder overgreb. Men også i Hamborg fandt Taharrush gamea sted, her anmeldte 113 kvinder overgreb. Det samme er set i blandt andet Zürich i Schweitz, Helsingfors i Finland, samt i Malmø og Kalmar i Sverige.

Der er på nuværende tidspunkt ingen reaktion fra politiet i sagen om overhængende voldtægt af skolebørn i Høje-Taastrup kommune.

Læs også:
Racefremmede begramsede unge piger under gadefest i Esbjerg
Voldtægtsepidemien har ramt Danmark
Unge racefremmede er seks gange mere kriminelle end jævnaldrende danskere


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Mikkel Pedersen says:

    Enhver del af samfundet bliver kun værre med den voksende multikultur. Det vidste vi alle, men dette er for langt ude!

  • Fuck hvor klamt, føj hvor er den slags mennesker ikke en skid værd

  • Hvor er det sindssygt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //