Aktivistdagene 2022

MODSTANDSBEVÆGELSEN: Aktivistdagene er netop blevet afholdt i Rede 1 med taler, foredrag, kammeratskab og aktivisme.

Den Nordiske Modstandsbevægelses årlige Aktivistdage er netop blevet afholdt i Rede 1.

Aktivistdagene, som strakte sig fra fredag aften til søndag formiddag bød blandt andet på taler, foredrag, kammeratskab, god mad og aktivisme.

Deltagerne kunne ankomme fra fredag aften og efter morgenmad lørdag morgen, begyndte dagen med en tale fra Modstandsbevægelsens landechef Jacob Vullum.

Vullums tale handlede om engagement i kampen for folkets overlevelse, men også om de dystre udsigter, hvis enkelte vælger at negligere kamparbejdet og om hvordan hver især er forpligtet overfor hinanden til at ofre sig selv for det fælles mål.

Efter Vullums tale blev to medlemmer udnævnt til aktivister i Den Nordiske Modstandsbevægelse og fik overrakt deres Aktivistnål som bevis for dette.


Desuden udnævntes der en ny redechef for Danmarks Rede 1. Her var valget faldet på den drevne aktivist og taler, Joakim Johansen.

Efter udnævnelserne gik selvsamme Joakim Johansen på scenen for at holde en tale om vigtigheden af engagement og offervilje i kampen.

Næste oplæg kom fra svenske Marcus Hansson, hvilket var et foredrag om vold og pacifisme. Foredraget kredsede om vold i dyreriget, blandt mennesker og i samfund, og om hvordan ethvert ikke-voldeligt folk i verdenshistorien omsider er gået til grunde.

Efter foredraget annoncerede konferencier Christian Poulsen Aktivistdagenes store overraskelse for deltagerne, nemlig en forestående blitz-demonstration i Århus centrum.

Blitz-demonstrationen var en stor succes med taler tre steder i Århus midtby og masser af flyveblade uddelt. Joakim Johansen stod for talerne, mens de resterende aktivister agerede fanebærere og andre havde kontakten med folket på gaden.

 

Læs mere om Blitz-demonstrationen i Århus

 

Efter næsten to timer i Århus vendte alle tilbage til endnu en overraskelse. En uge inden Aktivistdagene var der af Modstandsbevægelsen arrangeret en vildmarksøvelse, hvor tre medlemmer var udtaget til deltagelse. Denne øvelse var baggrund for en dokumentarfilm, hvilken havde premiere på årets Aktivistdage.

Se traileren for dokumentaren nedenfor:

Efter at have set dokumentaren, som fik højlydte klapsalver, var det blevet tid til aftensmad inden selskabet trak udendørs i den lune aften.

Her spillede nogle fodbold, mens andre hyggede sig ved bålet efter en lang dag.Aktivistdagene var ved at være overstået lørdag aften, og søndag formiddag tog alle afsked med hinanden. Fyldt af oplevelser tog alle hver til sit med fornyet fanatisme og tørst efter nye aktivistiske udfoldelser og fremtidig kamp.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Det ser vildt hyggeligt ud, og vildt spændende med traileren. Den glæder jeg mig til at se!

 • Utgaards says:

  Gratulerer med en vellykket Blitz-aksjon. Til Joakim Johansen, lykke til som redesjef for Rede 1.

 • Kamrater!

  I kampen för ett fritt, oberoende samt nationalsocialisktiskt Norden!

  Vi ses på Nordendagarna.

  Väl mött!

  Nu tar vi tillbaka det land som är vårt.

  Hell Seger!


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //