Anti-hvidt lovforslag i San Fransisco – hvide som politianmelder sorte bør betragtes som racisme

RACELOVE: Det kvindeforagtende anti-hvide meme «Karen» bliver nu et racelovsforslag i San Fransisco, USA

Shamann Walton skal arrestere hvite mennesker. Foto: sfbos.org (public domain).

Et viralt klip med den hvide kvinde og makeup-designeren Lisa Alexander, som nedladende kaldes «Karen» – et anti-hvidt meme som Nordfront tidligere har skrevet om her – har nu nået politiske proportioner.

James Juanillo. Twitter.

Nabofejden mellem Lisa og den filippinske mand James Juanillo, som med kridt skrev «Black lives matter» på sin egen mur – førte til at politiet rykkede ud for at undersøge fejden og om den filippinske mand havde gjort sig skyldig i vandalisering med grafitti. Juanillo filmede den verbale konfrontation med Lisa Alexander.

Manden blev hurtigt fundet uskyldig i lovbrud. Han postede sin indspillede video med «Karen»-Lisa, og kommenterede sagen på Twitter:

Bliv ikke vred over at en farvet person var klogere end TO HVIDE MENNESKER. Diskussionen udviklede sig akkurat som jeg troede den ville. Hvorfor tror i jeg begyndte at optage (hende)…?

Lisa følte sig tvunget til at melde pas, lukkede alle sine sociale kontoer og bad siden sin filippinske nabo offentligt om forladelse for sin egen opførsel.

Som sædvanlig deles kommentarerne om hændelsen i hovedsagelig to lejre, som spejler racekonflikten i det multikulturelle USA: De som applauderer den filippinske mand, og de som mener at han, ved at forvirre Lisa, manipulerede situationen sådan at det eskalerede til at politiet blev tilkaldt.

En af de seneste kommentarer påpeger, at Juanillo ikke helt er «ægte sort», og at det faktisk var ham som begyndte at anklage Lisa for at være racist, og dermed fik konflikten til at eskalere til et hetzende skænderi.

Lisa, som har forretningen LAFACE Skin Care, som beskæftiger sig med hudplajeprodukter, har mistet sine kundekontakter, og en leverandør har officielt annonceret, at de har afbrudt samarbejdet med hende. Hendes partner Robert Larkins har fået sparket fra jobbet i finansfirmaet Raymon James.

Nu er denne konflikt desuden blevet politisk på grund af, at antagonisterne tilhører forskellige racer. Den afrikanske kommunalpolitiker Shamann Walton har nu lavet et lovforslag baseret på, at «Karen»-kvinden Lisa Alexander havde tilkaldt hjælp fra politiet.

Shamann Walton, som selv har en kriminel fortid og som ung blev udelukket fra skolen og mange gange sad på ungdomsanstalt, har nu som sort politiker formuleret lovforslaget CAREN, en forkortelse som hentyder til det almindelige hvide kvindenavn Karen og fænomenet «slidsomme hvide kvinder» som ikke er bange for at sige fra.

Walton håner råt på Twitter over sin racistiske forkortelse: «Det her er den CAREN vi behøver.»

CAREN er en forkortelse af Caution Aganst Racially Exploitative Non-Emergencies, omtrent som «Tiltag mod racistisk udnyttende ikke-nødsituationer».

Loven skal sigte på at kriminalisere handlinger som at tilkalde politiet, hvis situationen senere viser sig ikke at være i behov af nogen indblanding fra politiet, og hvis parterne er af forskellig race.

Walton siger, at loven skal være «en del af en større landsdækkende bevægelse for at håndtere racefordomme og introducere straffe for de som med racistiske motiver anvender udrykningsressourcer som våben

I et interview med en lokal nyhedsstation fremkommer det, at Walton har en intention som, at loven skal anvendes racistisk, specifikt mod hvide mennesker.

– En samtale til politiet, når det gælder en sort mand, en sort person, når det gælder en farvet person, kan, og har åbenbart ført til skadelige konsekvenser, inklusiv død, læser han i begyndelsen af interviewet – det eneste udsagn som tv-selskabet har klippet og anvendt i sit nyhedsindslag på internettet.

Videoreportagen af Shamann Walton på KTVU Fox2

Der findes ingen rapporter som siger, at parret Alexander og Larkins for tiden anser, at man ikke skal tale med racefremmede. Nordfronts Simon Holmqvist skriver i son artikel om Karen-memet, at der findes gode sider af denne anti-hvide racismes kommen til overfladen nu, således at alle hvide kvinder lettere kan se det.

Måske er det akkurat «Karen» som behøves, for at hvide kvinder i noget større omfang skal vende sig til den oppositionelle bevægelse, hvor de forstår at de har deres sande allierede.

Læs også:
FILM: Et oprør mod vor eksistens
Cambridge University forsvarer: «Hvide liv betyder ikke noget»

Kilder:
Nordfront
SFGATE
SFGATE
KTVU FOX2
Wikipedia
Nordfront

 


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //