Araber på ukrainsk tv: »Jeg vil dræbe russiske børn«

UKRAINEKONFLIKTEN: En araber som arbejder som nyhedsoplæser på en stor tv-kanal i Ukraine sprang for nylig ud som Hollywood-nazist og sagde, at han ville dræbe russiske børn.

Fakhrudin Sharafmal. Skærmdump: nyhedsindslag fra Kanal 24.

Rusland har under invasionen af ​​Ukraine sagt, at det ønsker at »afnazificere« landet og pegede på, at der findes nationalistiske militærenheder inden for den ukrainske hær, og at nationalsocialister har større politisk frihed i Ukraine end i Rusland. Rusland fik for nylig vand på sin mølle, da araberen Fakhrudin Sharafmal på ukrainske Kanal 24 kom med det formentlig mest blodtørstige udbrud hidtil under krigen.

Sharafmal viste et billede af Adolf Eichmann og hævdede, at den tyske SS-officer havde sagt, at »for at ødelægge en nation skal deres børn først udryddes, så de ikke kan vokse op og tage hævn, når man har dræbt deres fædre«. Deefter siger Sharafmal, at det er præcis, hvad han har tænkt sig at gøre mod russiske børn, hvis han får muligheden.

– For den ukrainske hær er det forbudt at dræbe russiske børn, ifølge krigsloven og forskellige konventioner som Genève-konventionen. Men jeg er ikke en del af Ukraines militære styrker, og hvis jeg får chancen for at dræbe russere, vil jeg gøre det. Jeg følger Adolf Eichmanns doktrin og vil gøre mit bedste for at forhindre russere og russiske børn i at leve på denne jord, siger den pro-ukrainske araber.

Udbruddet ser ud til at være kommet i forbindelse med et nyhedsindslag, hvor Sharafmal rapporterede om en ven af ​​ham, der døde i kampene mod Rusland. Segmentet med Eichmann er dog blevet klippet fra udsendelsen vist på Youtube. Pro-russiske skuespillere er alligevel stødt på klippet og begyndte i går at sprede det sammen med en engelsk oversættelse for at bevise, at den russiske propagandas nazismeanklager mod Ukraine faktisk har substans.

Tidligere har ukrainske nationalister lagt videoer ud på sociale medier, der viser, hvordan de rullede kugler i svinefedt og reserverede kuglerne til de tjetjenske soldater, der kæmper for Rusland. I forbindelse med de vestlige sanktioner mod Rusland har Facebook lempet sine restriktioner vedrørende tilskyndelse til vold, det er nu tilladt specifikt når det kommer til at opildne til vold mod Ruslands soldater.

Nordfront har tjekket, at den engelske oversættelse er korrekt hos folk, der forstår russisk og ukrainsk. Den danske oversættelse er baseret på engelsk og afspejler ånden i det, der siges korrekt.  


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • fakta tjekkeren says:

  Her er hvad Adolf Eichmann blev dømt til døden for i Israel:
  “Höfle told the police captain to explain the installation to me. And then he started in. He had a, well, let’s say, a vulgar, uncultivated voice. Maybe he drank. He spoke some dialect from the southwestern corner of Germany, and he told me how he had made everything airtight. It seems they were going to hook up a Russian submarine engine and pipe the exhaust into the houses and the Jews inside would be poisoned”

  Altså at have gasset jøder med en russisk ubådsmotor. Kun en idiot, som ikke har sat sig ind i tingene kunne tro på så latterlig en historie.

 • Krautling says:

  “Snavset araber vil dræbe hvide børn”. Ikke noget nyt.

  Russiske civile er lige så meget ofre i det her store spil, som så mange andre. Det er Putin og NATO-hovederne, aka. jødeleflerne, der skal udslettes. De er den rigtige fjende – ikke den gængse russer. Deres soldater er nogle små hunde, der bare skal moses, men har sgu ondt af den almindelige hvide russer, der bare prøver at leve et godt liv og forsørge sin familie.

 • Da sovietunionen eksisterede var liberale mega anti-atomvåben osv. De ville beskytte deres egne. Nu hvor Rusland er konservativt (ægte konservatisme, ikke den danske ‘negersodomi’ konservatisme) er de friske på at bruge atomvåben, biologiske våben, klyngebomber på civile osv. I vietnam var det frygteligt at bruge napalm imod kommunisterne men nu er idéen om russiske børn smurt ind i brændende napalm noget som giver liberale en semi.

  Den ukrainske stat er Ond. Danskere som støtter den ukrainske stat og ikke ønsker en våbenhvile er i bedste fald idioter, og i værste fald noget som kun hører hjemme i helvede.

 • At tro at den russiske stat skulle være bedre end den ukrainske er en gang pis. Hvem ønsker ikke en våbenhvile? Man ønsker dog nærmere en krigsafslutning.
  Det eneste krigen har vist indtil videre er at russerne stadig føre krig som var det 1940’erne og de ikke er i nærheden af hvad sovietunionen var. Kæmpe joke. Men igen det er bare teater. Hvad er grunden for krigen?


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //