Banneraktion i Århus

AKTIVISME: Fredag aften var aktivister i Skejby for at gøre folket opmærksomme på Den Nordiske Modstandsbevægelses 3. punkt i organisationens politiske manifest.

Aktivister fra rede 3 har opsat et banner i Skejby ved Århus med teksten Et forenet Norden for at gøre folket opmærksom på Den Nordiske Modstandsbevægelses 3. punkt i organisationens politiske manifest Vores Vej.

Norden består i dag af Danmark, Sverige, Norge, Island og Finland. Lighederne i afstamning, sprog, kultur, mentalitet og geografisk placering gør det optimalt for en succesfuld forening. Man kunne nærmest sige, at ulighederne mellem disse lande er på fod med uligheder mellem 2 nærliggende provinser i et land. Hvis vi ikke er i stand til at sætte eventuelle forskelligheder til side og forenes i én folkebevarende union, er der stor risiko for at Norden og det nordiske folk ophører med at eksistere.

Et forenet Norden vil sikre det nordiske folks uafhængighed og muliggøre vores race- og kulturmæssige overlevelse. Et forenet nordisk forsvar vil også gøre os i stand til at modstå fjendtlige kræfter i verden.

I dag er Danmark, Sverige og Finland alle medlemmer af EU. Det betyder, at disse lande har givet magten fra deres eget folk, videre i hænderne til ukendte karrierepolitikere og globalister i Bruxelles. Situationen er ikke bedre i Norge og Island, da man her gennem det europæiske økonomiske sammenarbejdsområde (EØS) også har underkastet sig EU, dog uden at blive officielt medlem. Norge, Danmark og Island er desuden medlemmer af den destruktive krigsalliance North Atlantic Treaty Organization (NATO). Da formålet med EU er at køre alle de europæiske lande ind i en zionistisk verdensorden, er det vores pligt at gøre en ende på disse destruktive sammenslutninger så hurtigt som muligt.

I en verden, som i hvert fald i mange år fremover vil udgøre en trussel mod vort folks frihed, er Danmark alt for lille et land til at kunne stå alene. Det er derfor helt essentielt, at vi slår os sammen med det øvrige nordiske folk. Den Nordiske Modstandsbevægelse har som mål at føre kampen i samtlige nordiske lande, for på den måde at muliggøre at en folkelig opstand sker nogenlunde samtidigt.

Læs mere af punkt 3 i Vores Vej her!


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Fedt!

  • Det er fedt at der er nogen der gider kæmpe for Danmark. Godt klaret


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //