Blev handicappet efter andet stik – lægen ville give et tredje

CORONAVACCINE: Linda (43) blev handicappet efter andet stik med Pfizers coronavaccine. Lægen ville give hende et tredje stik.

Flere og flere melder om alvorlige bivirkninger efter coronarvaccinerne, og en af ​​dem er Linda Wester (43) fra Hjo i Sverige. I Facebook-gruppen »Bivirkninger af vaccine – offentligt forum« og i podcasten Folkets Radio deler hun ud af sin erfaring.

Efter den anden indsprøjtning af Pfizers coronarvaccine udviklede hun stærke smerter i hofterne og ryggen. Ben og arme blev følelsesløse og begyndte at svie. I dag har hun været sygemeldt i seks måneder, har problemer med at gå og kan ikke køre bil længere.

– Jeg kan ikke løfte mine hænder og efter anstrengelser begynder mine hænder at ryste, siger Linda til Folkets Radio.

På trods af at hun blev syg efter den anden dosis, mente hendes læge, at det ville være klogt at tage en tredje dosis – noget lægen begrundede med at henvise til anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen i Sverige.

Sundhedsstyrelsen indberettede ikke bivirkningerne til den lægemiddelstyrelsen. Linda fortæller, at hun selv har indsendt en anmeldelse, men er blevet informeret om, at lægemiddelstyrelsen ikke vil undersøge, om hendes sygdom er forårsaget af vaccinen.

 

Læs også:
Storfarma-virksomheder vil ikke blive holdt ansvarlige for bivirkninger af Covid-vaccine

Kilder:
Fria Tider


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Spør du meg så vil jeg aldri etter dette stole på en lege, ei heller på et sykehus. ALDRI. Jeg vil la det stå til. Som tidligere år stille min egen diagnose og la det være opp til Gud. Fanatisk? Et valg mellom pest og kolera.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //