Borgerkrig er under opsejling i Frankrig og I ved det – Sådan lyder det fra det franske militær

FRANKRIG: Fransk militærpersonale svarer Macron igen med endnu et åbent brev.

En gruppe fra det franske militærpersonale har offentliggjort et nyt brev til landets præsident Emmanuel Macron, hvor de advarer ham om en borgerkrig, som er under opsejling, efter alle de kompromiser han har indgået med Islamisme.

Brevet, der blev offentliggjort i det konservative Valeurs Actuelles-magasin i søndags, har lignende tone til det brev, der blev offentliggjort i samme magasin sidste måned. I modsætning til den forrige, som blev underskrevet af 25 pensionerede generaler og aktive soldater, er det nye brev anonymt og åbent for underskrivelse af offentligheden. Fra middagstid mandag havde den tiltrukket over 100.000 underskrifter.

Forfatterne til brevet har beskrevet sig selv som franske soldater med aktiv tjeneste, der tilhører den yngre generation af militæret, og som desuden har oplevet faktisk kamp i de sidste år.

“Vi er, hvad aviserne har kaldt ‘ildgenerationen’. Mænd og kvinder, aktive soldater, fra alle afdelinger af forsvaret og af alle rang, af alle politiske holdninger, vi alle elsker vores land. Disse er vores eneste berømmelsesværdige egenskaber. Og selvom vi ikke kan udtrykke os offentlig pga. loven, så er det lige så umuligt for os at tie stille”, lyder brevet.

Brevet beskylder præsident Macron for at have gjort “kompromiser” til islamisme på fransk jord, mens landets militær har spildt sit blod for at kæmpe mod det i “Afghanistan, Mali, Den Centralafrikanske Republik eller andre steder.”

Forfatterne har også oplyst, at nogle af dem har deltaget i den indenlandske operation Sentinelle, der blev lanceret efter de ødelæggende terrorangreb i Charlie Hebdo i 2015, og har været vidne til, at etnisk-religiøse samfund i Frankrig var helt løsrevet fra resten af landet.

For sådanne samfund betyder “Frankrig intet andet end et objekt af sarkasme, foragt eller endda had,” lyder brevet.

Ligesom det foregående brev advarer dette nye brev republikkens myndigheder om en forestående “borgerkrig”, hvor selve Frankrigs eksistens står på spil. “Endnu en gang er der borgerkrig under opsejling i Frankrig, og i ved det udmærket,” lyder brevet.

Vi taler ikke om at udvide dine mandater eller erobre andre. Vi taler om vores lands overlevelse, dit lands overlevelse.

Forfatterne af brevet har også givet udtryk for stærk støtte til det første brev, mændene bag det og kritiseret regeringens svar på brevet meget kraftigt.

”For at tilskynde hærens seniorofficerer til at tage stilling og eksponere sig selv, før man vredt sanktionerer dem, så snart de skriver noget andet end kamprapporter, skal man være ret pervers,” lyder det i brevet.

Fejhed, bedrag, perversion: dette er ikke vores vision om hierarkiet. Tværtimod er hæren det sted, hvor vi taler sandheden, fordi vi sætter vores liv på spil for landet.

Det første brev, der blev offentliggjort den 21. april – på 60-året for et mislykket statskup mod general Charles de Gaulle over hans støtte til fordel for uafhængighed for Algeriet – forårsagede et oprør blandt Frankrigs øverste embedsmænd. Statsminister Jean Castex kaldte budskabet “et initiativ mod alle vores republikanske principper, ære og hærens pligt”, mens militæret lovede at straffe de aktive soldater, som underskrev brevet.

Det franske militær er ikke de eneste, som er bekymret for udviklingen i Frankrig

Mere end halvdelen af det franske folk støtter generalerne i deres advarelse, om at Frankrig bevæger sig mod en borgerkrig.

En advarsel fra pensionerede generaler om, at Frankrig “går i opløsning” og risikerer borgerkrig, da islamister løsrager landets dele, er langt fra upopulære. Faktisk viser en ny meningsmåling, at 58% af franskmændene støtter “kaldet til ære”.

Selvom premierminister Jean Castex fordømte brevet til præsident Emmanuel Macron i denne uge, og underskriverne nu står over for disciplinære sanktioner, antyder LCI TV-afstemningen foretaget af Harris Interactive, at franskmænd er enige med de 20 pensionerede generaler. Ifølge undersøgelsen, som blev rapporteret af magasinet Valeurs Actuelles, var 73% enige i vurderingen om, at landet “er i opløsning”, og 84% var enige om, at vold øges i det franske samfund.

Undersøgelsen viste, at 58% af respondenterne “støtter soldaternes ord”, mens 49% mener, at militæret bør gribe ind, selv uden en regerings anmodning, for at genoprette orden, når det er nødvendigt. Omkring 74% af deltagerne var enige om, at såkaldte “anti-racisme-initiativer” har den modsatte effekt, og at de faktisk angriber Frankrigs symboler og skaber mere splittelse.

Ud over de højt profilerede terrorhændelser har islamister skabt ghettoer, hvor indfødte franske borgere er et mindretal, og politiet angiveligt er bange for at komme. I LCI-afstemningen sagde 86% af de adspurgte franskmænd, at landets love ikke gælder i nogle byer.

KILDER:
RT brev nummer 2
RT meningsmålinger


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Snapsens Herrer. says:

  Natten mellem d. 9 og 10 maj 2020 dræbte negeren Abubaker Mohamad Awad Tommie Lindh.

  https://www.nordfront.se/i-natt-ar-det-ett-ar-sedan-tommie-lindh-mordades.smr

  Lindh fortjener at Nordfront.dk bringer en artikel om denne årsdag, til hans minde.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //