Den Nordiske Modstandsbevægelse støtter offensiven mod Israel

MODSTANDSBEVÆGELSEN: En officiel erklæring fra organisationen om dagens eskalerende konflikt.

I dag lancerede den palæstinensiske modstandsbevægelse en storstilet militær offensiv mod Israel, efter sigende ved at tage kontrol over flere byer, fange israelske soldater og beslaglægge militære køretøjer.

Angrebet er en modreaktion efter årtiers jødisk aggression mod palæstinenserne, som har resulteret i hundredtusinder af døde og den konstante udvidelse af Israels grænser.

Selvforsvar er en umistelig ret. Den Nordiske Modstandsbevægelse står helhjertet bag den palæstinensiske offensiv og for det palæstinensiske folks ret til en suveræn nation i overensstemmelse med de grænser, der eksisterede, før sejrherrerne i Anden Verdenskrig grundlagde Israel på besat land i 1948.

Ligesom vi her hjemme, under de herskende forhold og omstændigheder, kæmper for et nyt og frit nordisk land, ønsker vi det palæstinensiske folk alt det bedste i dets kamp for et nyt og frit Palæstina.

Længe leve den nordiske nation! Længe leve Palæstina! Knus zionismen!

Medlemmer af Den Nordiske Modstandsbevægelse brænder den zionistiske terrorstats flag.

Veres Vej: Punkt 2:

Med alle nødvendige midler, og med et langtidsperspektiv, arbejde for at genvinde magten fra den globale zionistiske elite, der økonomisk og militært har besat en større del af vores verden.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Asbjørn Nielsen says:

  Smukt <3 Længe leve Palæstina!

 • Søren kam says:

  Ja i modsætning til Paludan og andre jødeelskere, ville ingen ægte nationalister støtte Israel og deres og terrorister. Men uanset hvor meget sympati man føler for Palæstina og palæstinenserne så ved vi desværre nok godt resultatet af denne krig. Ingen mellemøstlige lande tør bakke Hamas op, da de ved at verdens anden største terrorstat, usa står klar i kulissen med al den støtte Israel beder om, hvis krigen virkelig eskalere. Når det så er sagt.
  Kom så Palæstina giv de fucking jødesvin en lærerstreg, jeg håber inderligt i kan sætte dem på plads.

 • Judenverfolger says:

  Støtter begge parter i gensidig tilintetgørelse. Så må de alle have ultimativ succes.

 • Kom så Palæstina giv de fucking jødesvin en lærerstreg, jeg håber inderligt i kan sætte dem på plads


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //