Briter demonstrerede mod politiets demonstrationsforbud

STORBRITANNIEN: Politiet i Storbritannien vil begrænse offentlighedens evne til at demonstrere yderligere. Derfor gik tusinder af Londons indbyggere på gaden for at demonstrere imod forslaget.

Tusinder af mennesker samledes i London for at demonstrere imod politiets forslag om et forbud mod demonstrationer. Det nye lovforslag vil give politiet endnu mere magt til at stoppe demonstrationer med den begrundelse, at de vil forhindre voldelige optøjer og hærværk.

Sloganet for demonstrationen var «Kill the bill!» (Dansk: Stop/dræb lovforslaget!). Demonstranterne bestod af en blandet skare.

Under demonstrationen brød sammenstød ud med politiet, og mindst ti politifolk blev såret. Mindst 16 personer er blevet arresteret for forskellige former for kriminalitet.

Ifølge politibetjent Ade Adelekan blev coronarestriktionerne fulgt af de fleste demonstranter, men nogle var ikke så samarbejdsvillige. Demonstranterne mener, at den nye lov er et dårligt skjult forsøg på at opløse forsamlingsfriheden fuldstændigt.

Læs også:
Verden demonstrerede mod coronarrestriktioner
Norsk professor opfordrer til modstand mod coronarepressionen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //