Coronapas-aktivisme i flere danske byer

AKTIVISME: Aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse udførte aktivisme for at skabe opmærksomhed på danske arbejderes ret til en anstændig og retfærdig behandling på deres arbejde, også selvom de ikke er vaccineret.

Regeringen og arbejdsmarkedets parter indgik for en måned siden en trepartsaftale, der gjorde virksomheder i stand til at kræve, at medarbejdere viser gyldigt coronapas. Så ikke nok med, at regeringens restriktioner, der er blevet godkendt af Folketinget, har stærkt begrænset de fleste danskeres mulighed for at have et velfungerende og sundt socialliv, så truer de nu også titusindevis af danske arbejderes levebrød. Mange danskere ønsker ikke at blive vaccineret, da de ikke er i en risikogruppe og dermed udgør covid-19 ingen reel trussel. Andre ser vaccinen som overflødig, da den kun har en begrænset virkning, og man stadig kan blive smittet selvom man har fået den. Nogen er bekymrede for de mange kendte (og nogle endnu ukendte) bivirkninger ved vaccinen, eller er skeptiske fordi det nuværende løgnagtige system presser vaccinen på befolkningen. Og rigtigt mange arbejdere ønsker ikke at blive vaccineret pga. en blanding af alle disse af samt andre fuldstændigt legitime årsager. Da covid-19 ikke udgør nogen reel trussel mod langt størstedelen af befolkningen, og dem den udgør en trussel overfor kan hjælpes på andre måder, mener vi, at det må være op til den enkelte at beslutte, om de vil udsætte sig selv for de risici, vaccinen medfører, eller hellere tage de mulige konsekvenser af at blive ramt af covid-19.

Alle skal have lov til at træffe dette valg uden at opleve undertrykkelse eller diskrimination fra hverken staten eller private aktører. Den Nordiske Modstandsbevægelse siger således klart nej til covid-19-vaccinepas!

Der findes endda arbejdspladser, som har særlige restriktioner for uvaccinerede arbejdere, hvor uvaccinerede bliver udstillet, forskelsbehandlet og latterliggjort – også selvom de har en negativ test.

Statsministeren Mette Frederiksen har endda udtalt, at “det må godt være besværligt at være uvaccineret“. Der er en bevist strategi om, at gøre det besværligt at være uvaccineret, hvilket udformer sig gennem utallige timers spildt tid i lange køer til tests, efterfulgt af forskelsbehandling, udskammning og latterliggørelse også selvom man viser hensyn til andre og bliver testet. Alle danske arbejdere har krav på anstændig og retfærdig behandling på deres arbejde. Det er ikke tilfældet lige nu, og derfor har aktivister fra Den Nordiske Modstandsbevægelse protesteret, mod den uretfærdige behandling, i løbet af weekenden, og vil forsat kæmpe for arbejdernes rettigheder. Se billederne fra aktivismen her:

Randers:

Aarhus:Skanderborg:  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Sådan! Dejligt at nogen sætter Coronapasset i perspektiv. Det er et latterligt krav som man ikke burde kunne fyres for!
    Du skal ikke fortælle mig, at der er noget retfærdigt i det her: https://www.tv2lorry.dk/lorryland/mister-sit-job-naegter-at-lade-sig-teste-eller-vaccinere

  • Præcis. Det rammer alle dem der har fysisk arbejde omkring andre mennesker. Dette arbejde er ofte lavlønnet. Presser dem til at risikere vaccineskade. Venstrefløjen er en joke og de politisk korrekte sidder og “arbejder” i deres snakkejob over zoom.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //