Dagens ret: Kulturmarxisme

KULTURMARXISME: Jacob Andersen skriver i denne artikel om nutidens Public Service-station TV2 og kanalens morgen- og aften-talkshows, som på vedholdende vis propaganderer for stadigt mere dekadence og fordærv til et moralsk udsultet folk.

Det kulturmarxistiske indoktrineringsredskab, TV’et, og i særdeleshed programmerne Go’morgen og Go’aften Danmark på Public Service-stationen TV2, er skruppelløse i bestræbelserne om, at få promoveret så meget dekadence og fordærv på så kort tid som muligt. Disse to talkshows er kendt for at fungere som forfaldsfortalere for den del af det danske folk, som mere eller mindre ukritisk ser disse udsendelser, som en helt almindelig del af deres hverdag.

Nærmest på daglig basis udstilles og opløftes i disse udsendelser Danmarks mest fejlede, fordærvede, perverterede, syge og normforvrængende individer for en seerskare, som af disse talkshows bagmænd sælges idéen om, at disse stakkels, sørgelige og skammelige mennesker, på en eller anden måde, besidder kvaliteter, som den brede befolkning burde se op til, tage ved lære af, eller i det mindste respektere.

Dag ud og dag ind sprøjter TV2’s kulturmarxistiske morgen- og aften-talkshows folkeødelæggende idéer ud gennem skærmen med det formål, at normalisere det forestående totale moralske kollaps i folkets sind. Hvide enlige mødre med nougatfarvede børn gøres i dette vanvidsmedie til stolte og stærke fyrtårne, for os alle at beundre. Den unge homofile, som lige er kravlet ud af skabet, og fortæller om, hvor svært det er at være en ung bøsse i Herning, og hvor mange gange han er blevet mobbet på grund af sin seksualitet, skulderklappes af de intetanende værter og styrkes i hans folke- og samfundsudslettende adfærd. Syge og handicappede udstilles i den ‘velmenende’ abnormitetsfremvisning, så vi allesammen kan prise os lykkelige over, hvor godt vi trods alt selv har det, som identitetsløse forbrugsslaver midt i vores pågående undergang. Transvestitter inviteres i studiet som ambassadører for stil og den gode smag, og gives den opgave, at skubbe tendenserne i den retning deres vildledte eller syge sind, har ført dem selv. Talkshow-værterne smiler og klapper – den demoraliserede og døsige seerskare ser, og accepterer, dag ud og dag ind.

Dag ud og dag ind præsenteres på denne Public Service-station den laveste fællesnævner for et folk, som i forvejen er berøvet deres folkeidentitet og tørster efter fællesskab i en sådan grad, at den sidste flig af ære, moral og styrke, af nogle, kastes bort til fordel for en plads i det, dag for dag, lettere og lettere tilgængelige fællesskab af fejlede, fordærvede og perverterede individer, præsenteret og normaliseret af Public Service-stationen TV2.

Læs også: Hvad er kulturmarxisme?

Kulturmarxisme til morgenkaffen, kulturmarxisme til aftenkaffen. Kulturmarxisme er dagens ret, og man skal lede længe efter anden næring i dette vildledte samfunds kantine. Medierne har magt, og effekten af det borgernære talkshow, og alle dets gentagelser, i sindet på masserne er enorm. Og i stedet for at være en glidetur ned ad en mudret bakke mod den stenede afgrund, kunne mediernes indoktrinering af seerne være en sund og nyttig skoling.

I stedet for udstille de sølle og de skadede, som helte og som forbilleder, og pege til rendestenen som den folkelige aspirations gyldne mål, kunne folket ledes til at hæve hagen, løfte blikket og stræbe mod en højere ideal. Et magtmiddel som et medie, som guider et folk til dannelse og fremgang, som fremhæver og opløfter begreber, naturlige og hjemmehørende i folket, det nordiske folk, såsom ære, loyalitet, tapperhed, troskab, ærlighed, disciplin, selvtillid, ihærdighed, gæstfrihed og flid, kunne skabe en større perfektion for dette folk at efterstræbe. I stedet for at aflive, kunne man vitalisere og genoprette hele dette folks sjæl og identitet.

Læs også: Vores dyder

Et sådan medie, dedikeret til folkets bedste og folkeidentitetens bevarelse, ville i dagens højteknologiske samfund have en kæmpe magt og kolossal positiv påvirkning af et folk. Sendefladen, som aldrig er længere væk end et greb i lommen og et tryk på skærmen, ville være klar, 24 timer i døgnet, til at bekræfte og vejlede, både unge og gamle, i ethvert spørgsmål om hvem de er, og hvor de er på vej hen, og hvorfor.

Man ser i dag ikke Public Service-stationen TV2 fortælle deres seere, at de bør stræbe efter evigheden og det evige liv gennem den naturlige, biologiske videreførelse af liv, som er den traditionelle familiekonstellation, mellem en mand og en kvinde af samme race. Man lærers ikke af denne tids mægtigste informationsredskab, at du er, den du er, nordboer, fordi dine forfædre forstod det nordiske folks dyder, hvilke gjorde dem til hvem de var, og gennem denne forståelse og levevis, har givet dig alt.

En Nordisk Public Service-station burde og må, og vil i fremtiden, sætte fokus på essensen af vor væsen; vores inderste væsen, vores nordiske identitet. Den nye Nordiske Public Service-station vil ikke sprede den samme psykologiske pest, som slavebinder et helt folk til idéen om, at den laveste fællesnævner er udgangspunktet for vor fælles forståelse. Ej heller vil Nordens nye medie promovere svaghed og selvudslettende tendenser, men derimod motivere folket til at respektere både sig selv, deres egen fortid og alle kommende nordboers fremtid.

Læs også om Modstandsbevægelsens vision om Nordens medier

Kulturmarxisme til morgenkaffen, og kulturmarxisme til aftenkaffen, skiftes ud med 24 timers nationalsocialistisk skoling og udvikling på den nye Nordiske Public Service-station. Mediet er magtfuldt og mennesket er let påvirkeligt, og vi er som et folk blevet ledt på afveje af en ondsindet hjernevask.

Alle mennesker spejler sig i omverdenen, og enhver udsendelse man ser, enhver sang man hører eller enhver person man taler med, påvirker en. Al interaktion er grundlæggende, fordi vi er sociale væsner, en form for hjernevask. Derfor er det vigtigt, at man vælger den rette hjernevask; den positive påvirkning af sindet og selvforståelsen, som gavner og leder til storslåethed for både individet, nationen og folket.

Dette er måske, set i lyset af det mørke vi befinder os i, en fjern drøm. Men vi er trods alt nordboere, som gennem begreber som ære, loyalitet, tapperhed, troskab, ærlighed, disciplin, selvtillid, ihærdighed og flid har trodset utallige tiders modgang og vendt den til fremgang, og på grund af dette, tør jeg godt forfølge en drøm, omend hvor fjern.

/Jacob Andersen


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • En af de bedste artikler til dato. Kulturmarxismen er en pest der skal udryddes.

  • Rigtig godt skrevet Jacob. Hil sejr!

  • Nordfront.dk. bliver bedre og bedre.Tak for en supergod artikel.

    TV=Talmud-vision.

  • God artikel, hvis bare folk kunne se hvor hjernevaskede de egentlig er.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //