Dagens video: Dr. E. Michael Jones konfrontere jøden Ben Shapiro

DAGENS VIDEO: Nordfront præsenterer her dagens video.

I debatten lader Ben Shaprio som om, at han ikke ved, at jødedommen ikke blot er en religion, men også en race og kultur. Derefter lader han som om, at jødiske organisationer ikke repræsenterer jødedommen, fordi deres medlemmer ikke nødvendigvis er religiøse jøder, og til sidst lyver han åbenlyst om virkeligheden.

Adolf Hitler beskrev jødernes uærlige argumentationstaktik i bogen Mein Kampf:

Jo mere jeg diskuterede med dem [jøder], jo ​​mere bekendt blev jeg blev med deres argumentationstaktik.

I begyndelsen regnede de med deres modstanderes dumhed, men når de blev så indviklet i deres egne argumenter, at de kunne ikke finde en vej ud, anvendte de et trick, hvor de optrådte som uskyldige idioter. Skulle de fejle, på trods af deres åbenlys brug af logiske fejlslutninger, lod de som om, at de kunne ikke forstå modargumenterne og boltrede sig til et andet diskussionsområde. De ville komme med banale udsagn og floskler; og, hvis du accepterede disse, så blev de anvendt på andre problemer og sager af et væsentligt anden natur fra det originale tema. Hvis du stod fast og påpegede dette til dem, ville de flygte igen, og du vil ikke kunne få dem til at komme med en præcis udtalelse. Hver gang man forsøgte at få et fast greb på nogen af disse, ville det være som at gribe gelé eller slim, som gled gennem fingrene og derefter kombineres igen til en fast masse et øjeblik bagefter.

Hvis din modstander følte sig tvunget til det give efter for din argumentation på grund af tilskuerne, og hvis du så troede, at du endelig havde vundet terræn, var en overraskelse i vente til dig dagen efter. Jøden ville være fuldstændig uvidende om hvad der var sket dagen før, og han ville begynde endnu en gang at gentage sine tidligere absurditeter, som om ingenting var sket. Skulle du blive indigneret og minde ham om det af gårsdagens nederlag spillede han forbløffet og kunne ikke huske noget, bortset fra på den forrige dag, at han skulle have bevist, at hans udtalelser var korrekte. Nogle gange vidste jeg ikke, hvad der undrede mig mest; overfloden af ​​deres ordskvalder eller den kunstfærdige måde som de klædte deres løgn ind i.

Jeg begyndte gradvist at hade dem.

Nordfront præsenterer løbende en udvalgt video. Vi gør opmærksom på, at ikke alle synspunkter i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionen.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • https://forward.com/news/420165/orthodox-jews-abortion-pro-life-christians/

  “83% of Jews say abortion should be legal in all or most cases.”

  “Like “pro-life” groups, more traditional Orthodox Jews decry “the treatment of abortion as a ‘woman’s right’ rather than as a complex and serious ethical issue,” according to Avi Shafran, a spokesman for Agudath Israel of America, the leading ultra-Orthodox umbrella group.

  “The last 200 years there has been a pretty much universal position [among Orthodox rabbis] that abortion, unless the mother’s life is at risk, is completely forbidden,” said Rabbi Yair Hoffman, a Hasidic rabbi who writes frequently on how to apply halachic rulings to modern life.

  That lone caveat — when the mother’s life is at risk — is rooted in halacha, or Jewish law, which favors the life of the mother over the life of the unborn child, Hoffman said.

  But Orthodox Jews aren’t exactly “pro-life” either: Orthodox rabbis agree that each abortion is its own unique case that should be done discretely, and that the procedure cannot be subject to blanket laws that serve to limit overall access to abortions.”

  Ben shapiro: jØdeDoMmEn eR eN pRo-LiFe ReLiGiOn.

  Ikke i den forstand en kristen amerikaner vil tænke på det, og det ved jøden Ben Shapiro også, men han ønsker at beskytte sin stamme fra kritik, så han vælger bare at lyve.


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //