Dagens video: Interview med frømand Lars Gram

DAGENS VIDEO: Nordfront bringer her dagens video. Videoen er et interview med frømanden, som for nylig blev beskyldt for, at ville starte en voldlig revolution.

Nordfront gør opmærksom på, at ikke al indhold i de forskellige videoer nødvendigvis stemmer overens med redaktionens holdninger.

LÆS OGSÅ:
Frømand fyret: Beskyldt for at samle soldater til revolution


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Asbjørn Nielsen says:

    Han har tydeligvis gode intentioner og et stort mod, men desværre en mangelfuld og fejlagtig forståelse af historie (særligt hans udtalelser om Tyskland i 1933-1945, det sidste europæiske land, der generobrede magten fra de nuværende eliter), hvilket får ham til at drage en række forkerte konklusioner.

    Han har selvfølgelig ret i, at der er noget helt galt med vores nuværende system, men det er altså ikke kun, at vores ledere lyver, medierne lyver, indskrænkning af basale friheder eller uregelmæssigheder i amerikanske valg. Problemet er helt fundamentalt, at den nuværende ledende klasse har foragt og endda had for normale europæiske mennesker. Mange af eliterne (særligt den enormt overrepræsenterede jødiske del af eliten) hader os for, hvem vi er, og ønsker simpelthen, at fjerne os fra jordens overflade. Dette bruger de en række metoder til, blandt andet indvandring, promovering af raceblanding og udbredelse af usunde og unaturlige livsstile, som gør det umuligt at skabe en familie. Dette er selvfølgelig ikke populært, og derfor er eliterne nød til at undertrykke store dele af befolkningen gennem censur, løgne og rå magt.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //