Danmarks landechef sigtet for at tale sandt

YTRINGSFRIHED: Den danske landechef for Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet sigtet for brud på racismeparagraffen ved at udbrede kendskab til jødiske skikke og jødisk kultur.

Den danske landchef for Den Nordiske Modstandsbevægelse er blevet sigtet for brud på §266b og 266b stk 2; bedre kendt som racismeparagraffen.

 

Gummiparagraffen 266b lyder:

Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

Stk. 2. Ved straffens udmåling skal det betragtes som en særligt skærpende omstændighed, at forholdet har karakter af propagandavirksomhed.

Landechef Jacob Vullum er sigtet for, at have »udbredt kendskab til en pan-nordisk Yom Kippur-aktion« tilbage i 2020.

Det er den multikulturelle organisation Intact Denmark, som er en organisation mod omskæring, der står bag politianmeldelsen.

 

Sigtelsen lyder:

Ved den 27. september 2020 kl. 1634, at have forhånet, nedværdiget og udøvet propaganda virksomhed mod det jødiske samfund i Danmark ved som Landsformand/Landechef for foreningen ”Den Nordiske Modstandsbevægelse” og ansvarlig for foreningens hjemmeside www.Nordfront.dk, at have udbredt eller have været ansvarlig for at udbrede kendskabet til en Pan-nordisk plakataktion i Danmark, Sverige, Island, Norge der i et udokumenteret racediskriminerende opslag på hjemmesiden omtaler Yom Kippur og omskæringer af drenge fremsætter udokumenterede påstande om, at rabbinere i Danmark udfører metzitzah b’peh og flokkes om, at sutte blod af det ny omskårne drenges penis ligesom de udbreder, at det ifølge Talmud jødernes allerhelligste tekst er tilladt for jøder, at have sex med børn der er tre år gamle, hvorved de anklager det jødiske samfund for pædofili ved disse handlinger.

Yom Kippur-aktionen kan ses her og her og som det ses i artikeltekst og på de publicerede billeder af plakater, bliver ingen gruppe truet, forhånet eller nedværdiget. Snarere var aktionerne over hele Norden egnet til at informere og oplyse det nordiske folk om de jødiske skikke, som eksisterer og praktiseres af jøder. Det værende både metzitzah b’peh (afsutningsritualet) og indholdet i jødernes hellige tekster omhandlende pædofili.

 

Intet problematisk i Yom Kippur-aktionen

– Jeg var i 2020 ikke landechef, som der står i sigtelsen, så jeg har svært ved at se hvordan jeg skulle være ansvarlig for at udbrede kendskab til aktionen, men jeg mener desuden heller ikke at der er noget problematisk i Yom Kippur-aktionen. Der blev anvendt plakater over hele Norden med citater fra forskellige rabbinere, ligesom der konkluderedes, at det er pædofili, når en voksen mand har et barns penis i munden, tradition eller ej, lyder det fra Jacob Vullum.

– Der findes masser af eksempler i gamle jødiske tekster på, at samleje og giftermål med helt unge pigebørn kan finde sted uden nævneværdig straf for gerningsmændene. Jeg finder det besynderligt, at omtale af og information om denne kultur og disse skikke skulle være ulovlig, hvis selve teksterne og kulturen ikke er det her til lands. Jeg agter at fremlægge dokumentation for alt hvad der står skrevet på aktionens plakater for retten, og så må retten tage stilling til om det er forbudt at udbrede kendskab til fakta, fortsætter Vullum.

Der er stadig ingen dato for retssagen, men Nordfront følger udviklingen tæt.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • De laver et fantastisk stykke arbejde, Hr. Vullum! Uanset forhindringer, uanset konsekvenser, formår du at udføre dette! Én dag vil folket indse sandheden, og se hvilket arbejde du har formået at udføre i fortidens rædsel. Dit eftermæle vil blive hørt af fremtidens generationer.
  Hil sejr!

  https://i.imgur.com/V0mDMjt.jpeg

 • Vullum fortjener al hæder og ære for det arbejde han lægger i den gode sags tjeneste.
  Af en ung nordisk mand kommer et dybfølt tak fra hjertet.

 • Nu har jøder aldrig været blege for at færdes med lov og orden. At den danske lov diskriminere den almindelige tænkende person, er så op til den danske lovgivning at bedømme. Har aldrig brudt mig om den lov der siger netop, . .
  Den, der offentligt eller med forsæt til udbredelse i en videre kreds fremsætter udtalelse eller anden meddelelse, ved hvilken en gruppe af personer trues, forhånes eller nedværdiges på grund af sin race, hudfarve, nationale eller etniske oprindelse, tro eller seksuelle orientering, straffes med bøde eller fængsel indtil 2 år.

  Altså, nå men det er nok også bare mig. Seksuelle orientering og tro. Forhånes eller nedværdiges. Ja, det må være svært at dele de synspunkter, med mindre tro kommer ind her. Alt er vist tilladt ifølge tro, eller hvad ved jeg snart.

  Gad vide om det også er forbudt at være individualist.

 • Mange tak fordi du på trods af systemets gentagne angreb kæmper videre for vores folk og land.

 • Lars Agerbæk med æ says:

  https://odysee.com/@odyseeofpaul:e/Stephen-Kershnar-(((jew)))-Professor-Advocates-for-pedophilia:b

 • At beskytte jødiske pædofile er vigtigere for systemet end ytringsfrihed.

 • Systemet er styret af jøder


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //