Den hvide race slår tilbage – en anmeldelse af «Turner-dagbøgerne»

BOGOMTALE: En undergrundskamp og en tilsyneladende uovervindelig strid mod en korrupt stat styret af anti-hvide og zionistiske kræfter. «Turner-dagbøgerne» er en politisk og actionfyldt roman, som handler om en hvid, racebevidst gruppe i det multikulturelle og kapitalistiske USA, der går «all in», ikke så meget at redde, men at knuse den vestlige civilisation og ud af asken bygge en ny.

Den amerikanske nationalsocialist Dr. William Pierce, som blandt andet grundlagde og ledede National Alliance indtil sin død i 2002, skrev i løbet af sit liv to kontroversielle romaner under pseudonymet Andrew MacDonald. Den første af disse blev udgivet i 1978 under navnet The Turner Diaries.

Dagbøgerne præsenteres ud fra et fiktiv fremtidsperspektiv: Året er 2099, og en hvid nationalistisk civilisation har for længe siden erstattet den zionistiske og kapitalistiske virkelighed, vi lever i i dag. Hovedpersonen Earl Turners dagbøger præsenteres der som et vigtigt historisk dokument, der beskriver en af ​​revolutionens helte mod det korrupte system på en meget personlig og ucensureret måde.

Selve fortællingen finder sted i slutningen af ​​1980’erne, og Turner tilhører en kampgruppe i den underjordiske del af en hvid nationalistisk bevægelse kaldet Organisationen, hverken mere eller mindre. Modstanderen er den amerikanske regering med alle dens grene, der sammen og på samme enkle måde kaldes Systemet. For nylig har Systemet indført et forbud mod enkeltpersoner at eje våben, en lov, der nu brutalt forsøges gennemført ved at lade sorte bøller, som han kalder «håndlangere», foretage hjemmebesøg og ransage folks lejligheder. Dette bliver startskuddet for intensivering af Organisationens illegale aktiviteter, såsom taktiske bombeangreb og regelmæssige henrettelser, da de har konkluderet, at den nye lov, med dens konsekvenser, kan være netop det, der får bægeret til at flyde over hos den hvide befolkning, som også får deres loyalitet til at skifte fra Systemet til Organisationen. Gennem disse aktioner vil de tvinge deres racefæller til at vælge side.

LÆS MERE OM WILLIAM PIERCE

Men den ønskede effekt kommer ikke, til trods for flere spektakulære og mere eller mindre velrettede terrorhandlinger rundt om i landet, hvor blandt andet et FBI-hovedkvarter sprænges i luften. Organisationen må indrømme, at den har undervurderet den hvide befolknings hjernevask, bekvemmelighed og dekadence, og at det er nødvendigt at ændre taktik.

William Pierce.

Gennem historien får Earl Turner en stadig vigtigere rolle at spille i organisationen, mens kampen bliver stadig vanskeligere, da Systemet konstant tager nye skridt for at finde og neutralisere politiske dissidenter og skræmme befolkningen til lydighed. Men med målrettet arbejde, fanatiske og loyale medlemmer og streng disciplin og organisering bevæger Organisationen sig langsomt men sikkert nærmere sit mål: At sikre vort folks eksistens og en fremtid for vore hvide børn.

Ud over at være en velskrevet og spændende historie fuld af præcis politisk analyse og interessant ideologisk ræsonnement, er det en bog, som nationalsocialister kan lære meget af. Det første er, hvordan Organisationen operer: Der er et udadvendt del, der beskæftiger sig med folkeoplysning og åbent rekruttering. Denne del af Organisationen bliver man ikke særlig godt bekendt med i bogen, da Turner og de mennesker han lever og arbejder med, ikke rigtig har meget at gøre med den. De tilhører en undergrunds, militant del af Organisationen, som lever i små kampgrupper i skyggerne. Disse grupper har ingen kontakt med den åbne del og meget begrænset kontakt med hinanden. Ordrer kommer fra toppen af ​​hierarkiet, ofte uden yderligere forklaring eller motivation for, hvorfor en bestemt mission skal udføres. Turner er i mere end et tilfælde faktisk meget kritisk over for de ordrer, han modtager. På trods af dette er han ubestridelig loyal, og til sidst, når han ser virkningerne af disse aktiviteter i sin helhed, forstår han deres nødvendighed.

Reklame for The Turner Diaries. Foto: Frihetskamp.net

Organisationen er også konsekvent kompromisløs og undertiden meget brutal på en måde, som jeg ikke mener er særlig karakteristisk for vores race. Nogle steder bliver det urealistisk, og dette er en af ​​bogens få svagheder. Samtidig udfordrer dette læseren til at reflektere over nogle meget vigtige spørgsmål, og jo længere ind i bogen jeg kommer, jo mere overbevist er jeg om, at det er præcis, hvad Pierce var ude efter. Hvor langt er vi villige til at gå for at befri vort folk? Vil vi være nødt til at synke ned på vores fjenders niveau for at gøre det, og vil det være det værd? Det er nemt at trække paralleller til Adolf Hitler og det nationalsocialistiske Tyskland. På trods af den relativt radikale og kompromisløse modstand mod den globale verdensmagt, har de fleste nationalister engang nok undret sig over, om Hitler sommetider var for venlig over for en fjende, der aldrig viser nåde, og om dette kan have bidraget til sejren for zionisterne og bolsjevikkerne under Anden Verdenskrig? Hvordan ville vores verden se ud, hvis nationalistiske ledere som Hitler, Benito Mussolini eller Francisco Franco havde været mere lig Turner og hans organisation? En anden ting, der slår mig i denne sammenhæng, er, hvor gode vores fjender har været til at vende en af ​​vort folks bedste sider, de altruistiske og sociale træk, der er så karakteristiske for vores race, mod os, på en måde der måske har vanskeliggjort kampen mere end noget andet. Vil vi blive tvunget til at bruge metoder, der er i modstrid med vores natur, for at vores natur overhovedet kan overleve? Sådan ræsonnerer Turner selv om disse spørgsmål i bogen:

Vi er i færd med at etablere kernen i et nyt samfund, en helt ny civilisation, der vil opstå fra den gamles aske. Og da vores nye civilisation vil være baseret på en helt anden verdensanskuelse end den nuværende, kan den kun erstatte den anden på en revolutionær måde. Et samfund baseret på ariske værdier og et arisk verdensbillede kan ikke skabes fredeligt ud af et samfund, der er bukket under for jødisk åndelig korruption.

Kort sagt er Turner-dagbøgerne en velskrevet og spændende politisk thriller, hvor forfatteren har formået at beskrive et muligt fremtidig scenarie på en tankevækkende måde. Det bemærkes, at Pierce havde en enorm viden: ideologisk og politisk såvel som teknisk og militært. Samtidig rejser han relevante spørgsmål om tiden og kampen foran os og maler et troværdigt og personligt portræt af en hovedperson, som mange læsere kan identificere sig med. Bogen er et must for enhver, der er interesseret i vort folks overlevelse, uanset om man er en erfaren læser, der har brug for lidt afslapning fra tungere, mere ideologisk litteratur, eller hvis man har problemer med den slags bøger, men alligevel ønsker noget opmuntrende at læse.

Bogen kan læses her.


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Bogen kan helt klart anbefales

 • Bogen er fantastisk. Hvis man vil se hvilken verden de antihvide forsøger skabe, samt vores overlevelse i den, så er det en bog man skal igennem.

  Tryk på mit navn, for at høre hele bogen, som lydbogen. Læst af William Luther Pierce.

 • A new civilazation will emerge
  From the ashes of the old
  Nordfront Denmark is leading the fight
  Against the anti-white world order
  The central core is the most important
  An all nordic racially conscious group
  Working underground against a corrupt state
  For the survival of our people
  But who would have known
  That this small group
  Would be empowered by Odin
  The Personality of Godhead
  The King of the nordics
  The best friend of the nordics
  Feel the spiritual power of Odin
  Coming down into your soul
  This is how we win


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //