Den store omstilling – «som ikke findes» – skal stoppe populismen

GLOBALISME: Først affejer globalisterne Den Store Omstilling som «en konspirationsteori», for siden at tale åbent om dens eksistens – og nødvendigheden af at «stoppe nationalsocialismen».

John Kerry. Foto: wideasleepinamerica; Ursula von der Leyen. Skærmdump: Wired/YouTube. Collage.

Begrebet Den Store Omstilling (på engelsk: «The Great Reset») er blevet præsenteret af dens designere som en række foranstaltninger, der i tider med «klimaforandringer og pandemier er nødvendige for at redde menneskeheden fra ellers uundgåelige katastrofer».

Når kritikere siden har argumenteret for, at konceptet kun er den sidste variant af en agenda om at centralisere magten i hænderne på nogle få eliter – så har designerne af konceptet pludselig afvist fænomenet som «en konspirationsteori».

 

«Klimaaftaler rækker ikke for det, vi ønsker at opnå»

USA’s tidligere udenrigsminister John Kerry har deltaget i en paneldebat arrangeret af World Economic Forum, hvor han understregede det presserende behov for «en større omstilling for at sætte en stopper for den tiltagende nationalpopulisme».

Kerry forsikrede, at Amerika under en Biden-administration vil underskrive Parisaftalen om klimaet igen, men tilføjede, at «dette er ikke nok».

– Begrebet omstilling er vigtigere end nogensinde, sagde han og fortsatte:

– Personligt synes jeg, at vi står overfor en kommende meget spændende tid.

Den tidligere senator gjorde det klart, at denne «omstilling» er nødvendig for at «udrydde populismen».

-Jeg tror, ​​at Europa skal se på det i lyset af Brexit og den frembrusende nationalpopulisme, sagde Kerry og tilføjede:

– Hvilket virkelig tydeliggør en af ​​de prioriteringer, vi skal foretage. Det er ikke muligt at se bort fra det.

I sin redegørelse om, hvordan den amerikanske præsident Donald Trump i 2020 lykkedes med at styrke sin støtte blandt vælgerne, bemærkede Kerry:

– Hvad der slår mig er, at så mange stadig stemte for dette niveau af kaos og overtrædelse af love, orden og normer … Jeg tror, ​​at den underliggende årsag til dette er noget, som alle bør se på.

 

«Vi skriver en ny regelbog for den digitale økonomi og det digitale samfund»

EU-kommissionens formand Ursula von der Leyen ønskede i paneldebatten «Biden, en ven, velkommen til Det Hvide Hus» og lovede, at de to enheder [Europa-Kommissionen og Det Hvide Hus] i fællesskab vil «udarbejde en ny regelbog for den digitale økonomi og det digitale samfund».

– Nødvendigheden af ​​globalt samarbejde og fremskyndelsen af ​​denne forandring vil sammen udgøre lokomotivet for Den Store Omstilling. Og jeg ser dette som en mulighed uden lige, sagde von der Leyen.

For dem, der har en tredje vejs opfattelse af udviklingen i verden, vil udtrykket «Den Store Omstilling» kun ses som den nyeste version af globalisternes plan om at centralisere magten i hænderne på en lille elite. Dette mens resten af ​​befolkningen i de forskellige nationer fratages deres indflydelse, får sænket deres levestandard betydeligt og tvinges til at underkaste sig et socialt kreditsystem, der vil eliminere både privat integritet og personlig autonomi.

I jødiske medier, såsom New York Times, hævdes det konstant, at «Den Store Omstilling» er en «konspirationsteori» – på trods af at verdensledere, ligesom den jødiske avis, omfavner Den Nye Verdensorden, og helt åbent forkynder dens eksistens – og nødvendighed.

For et mere dybdegående perspektiv på, hvad Den Store Omstilling  repræsenterer, se interviewet med den engelske journalist James Delingpole nedenfor:

Læs også:
The Great Reset og vejen videre

Kilder:
Summit News
New York Times
Youtube


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //