Dokumentar:
Europa – The Last Battle

HISTORIE: Nordfront genpublicerer her dokumentaren »Europa – The Last Battle«.

Dokumentaren: »Europa – The Last Battle« som er i ti dele og produceret af en privatperson, er af en virkelig høj kvalitet af et enkeltmandsprojekt at være.

Nordfront har tidligere publiceret alle ti dele, men på grund af den massive censur og meningsundertrykkelse som hersker på YouTube, er de videoer vi linkede til blevet fjernet fra medietjenesten.

Videodelene eksisterer dog stadig på nettet og præsenteres her.

OPDATERING 21. JANUAR 2022: CENSUREN HAR TAGET NEDENSTÅENDE LINKS, MEN »EUROPA – THE LAST BATTLE« KAN SES HER!


1.

Den første del handler indledningsvis om zionismen og den jødiske storfinans. Afsnittet er en time langt, og kommer også ind på marxismens skabelse, samt bolsjevismens revolution og terrorvirksomhed.


Problemer med at afspille videoen. Se den på Odysee her!


2.

Del 2 af »Europa – The Last Battle« er 60 minutter lang og handler blandt andet om Første Verdenskrig, Weimarrepublikken, marxismen og den kulturelle degeneration.


Problemer med at afspille videoen. Se den på Odysee her!


3.

Del 3 af »Europa – The Last Battle« er 40 minutter lang og handler om, Adolf Hitlers vej til magten og hvordan Tyskland forandrede sig under det nationalsocialistisk styre. Sandheden om nationalsocialismen forklares af Matthew Heimbach.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


4.

Del 4 af »Europa – The Last Battle« er 1 time og 46 minutter lang og handler om den anspændte situation i Polen og Danzig, og starten på Anden Verdenskrig. Afsnittet viser Adolf Hitlers mange forsøg på at slutte fred, jødernes rolle i krigen, og hvorfor Danmark og Norge skulle besættes. Selv det såkaldte »Holocaust« bliver taget op.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


5.

Del 5 af »Europa – The Last Battle« er 53 minutter lang og handler om folkemordsplanerne mod visse Europæere og hvor tolerant det nationalsocialistiske Tyskland var mod andre racer og folkegrupper.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


6.

Del 6 af »Europa – The Last Battle« er 60 minutter lang og handler om forskellige slag og forholdene under Anden Verdenskrig.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


7.

Del 7 af »Europa – The Last Battle« er 70 minutter lang og handler om Sovjetstyrets terror mod civile, det Tredje Riges undergang og tiden herefter, samt kort om zionisten Albert Einstein.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


8.

Del 8 af »Europa – The Last Battle« er 120 minutter lang og handler om det så kaldte »Holocaust« og hvordan det bruges som psykologisk våben mod det europæiske folk.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


9.

Del 9 af »Europa – The Last Battle« er 115 minutter lang og handler om globalisternes plan om at ødelægge den vestlige verden gennem masseindvandring, samt indsatsen for at afskaffe de frie nationalstater til fordel for en verdensregering.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


10.

Del 10 af »Europa – The Last Battle« er 35 minutter lang og handler hovedsalig om den nationale opvågning og den nødvendige kamp mod globalisterne.


Problemer med at afspille videoen? Se den på Odysee her!


 • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

 • Herman von Snaps says:

  Afnsit 1.

  Af hva’ gjorde kommunisterne?

  ”De skar maven op på mennesker, rev et stykke af tarmen ud, band det rundt om telefonbokse, og tvang menneskerne til at løbe rundt om telefonboksen, indtil deres tarm var revet ud af deres krop, hvor de derefter døde”

  Jeg har opnået et stadige i mit liv, hvor jeg er fuldkommen. Fuldkommen. Ligeglad med, om folk kalder mig nazist, fordi jeg vil forhindre samme skæbne for Danskerne!

  FY FOR SATAN!

  Alt for Danmark!

 • Det er vildt som denne dokumentar bliver slettet/censureret!

  Det fede er, at den er så fed, at en gruppe mennesker har gjort den tilgængelig igen på
  https://europathelastbattle.net/

  og det endnu federe er, at de har skaffet undertekster til mange sprog nu! Inklusiv dansk! (Underteksten er ikke fejlfri, men den er ganske udmærket og man kan SAGTENS forstå den – og ellers er den engelske også brugbar)

  Direkte links (vælg undertekster til med ‘cc’ knappen i videobilledets nederste højre hjørne):
  https://archive.org/details/europa_the_last_battle_etlb

  DEL DENNE DOKUMENTARSERIE VIDT OG BREDT!
  Med undertekster er der ikke længere nogen undskyldning! 🙂


 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //