Dr.phil. Christian Lindtner 1949 – 2020

NYHEDER: Christian Lindtner gik desværre borte tidligere på ugen kort efter en operation i hjertet. Det er ikke bare et enormt tab for hans venner og familie, men for hele kampen for den hvide races overlevelse og i jagten på sandheden. 

Jeg havde desværre kun fornøjelsen at tale med Christian Lindtner i omkring tre timer under optagelsen af Opråb #12, men på den tid blev det klart for mig, at han var en utroligt begavet, imødekommende mand, og et helt igennem godt menneske.

Christians al for tidlige død har ikke kun sat sine spor blandt nationalister her i Danmark, men i hele Norden. Dagen efter jeg havde hørt den tragiske nyhed fra en kammerat her i Danmark, begyndte nordmænd og svenskere også at fortælle mig tabet – et lille indblik i, hvor indflydelsesrig og værdsat en person han var. En kommentar fra en norsk kammerat beskrev tabet utroligt godt “mennesker som ham kan ikke erstattes”.

Christian kæmpede ihærdigt for at gøre verden til et bedre sted, heriblandt hans forsøg på at stoppe universiteternes fald i kvalitet og latterliggørelse, kernefamiliens opløsning, masseindvandringen og kulturen, arkitekturen, og kunstens totale forfald. Et godt eksempel på de retmæssige høje forventninger han havde til universiteterne og hans retfærdige vrede over, at de ikke kan leve op til hans forventninger, var hans beskrivelse af “en historisk velkomst“, som han sendte til mig over mail: “En komiker, en rektor, en teologistuderende og fire kaglende høns foran talerstolen, hvor Madvig og andre ordentlige mennesker engang stod”. Dertil tilføjede han: “Det ER FOR MEGET!… Jeg erfarer netop, at nu, hvor alle de gamle filologier er udryddet, tager man fat på de sidste rester af græsk, dernæst latin. Så har proletariatets diktatur omsider sejret. 130 teologer gnider sig i hænderne. De får lov til at overtage græsk og latin og fortsætte med deres løgne”.

Dette gør sig særligt klart, når man ser hele Christians lange og imponerende karriere – for en gennemgang, der er skrevet af Povl H. Riis-Knudsen, opfordres læseren til at læse med her.

Heri beskriver Povl H. Riis-Knudsen Christian Lindtner blandt andet således: “Han kunne på mange felter indtage en ironisk distance til sin omverden, men når han så sine kerneværdier truet, kastede han sig med fuld kraft ind i kampen”. Christian Lindtner gjorde Rasmus Rasks gravskrift til sit motto for sit eget liv: “Sit fædreland skylder man alt, hvad man kan udrette!” – Og det må man sige, at han gjorde!

Christian Lindtner er desværre ikke blandt os længere, men hans arbejde og hans kamp for en bedre verden stopper ikke med ham. Vi har en pligt overfor Christian Lindtner og tusinder af andre store mænd og kvinder til at forsætte arbejdet for en bedre fremtid!

Æret være Christian Lindtners minde!

 

Du kan lytte til vores samtale med Christian Lindtner her:

Nogle andre projekter Christian Lindtner har deltaget i:

Radio Lindtner

Nordens Grænse: Kristendommens rødder

Jesus is Buddha


  • Kommentarerne er modereret.. For at deltage i diskussionen – læs vore regler her.

  • Hvil i fred.


  • Skriv et svar

    Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

// //